Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Problem ze snem.

Polecane posty

Gość

Leżę od 2 w nocy czyli ponad 8 godzin i próbuje zasnąć, juz boli mnie kark od tego leżenia. Poprzedniej nocy spałem może z godzinę. Czuje zmęczenie i pieczenie oczu. 

Są jakieś sposoby na zaśnięcie?

Gość Kim

Jest wiele sposobów na ulgę w bezsenności. Zależy skąd pochodzi źródło. Jeżeli podłoże jest stresogenne, powinieneś udać się do lekarza. Przybliżysz dlaczego nie możesz zasnąć?

Gość

Znam przyczyny swojej bezsenności, ale czy jest jakiś sposób żeby zasnąć? 

Nie chce brać leków jak mam wolne. 

Gość Kaśka

Ja cierpię tak okresowo na bezsenność. Łapie mnie tak raz na jakiś czas. Nie raz było tak że kładłam się do łóżka o 22 i zasypiałam o 4 rano. Ale niestety też Ci nie potrafię  pomóc bo mnie nie pomaga nic

Gość Gość

W takie upały to każdy ma problemy ze spaniem.Na pewno ważne jest Chodzenie spać o tej samej godzinie.I czytanie książki przed snem.Godzinę przed snem zrobić wolne od ekranów smartfona,tv ,kompa.

Gość Daria

Podstawa to poznać źródło bezsenności. Jeżeli to sprawa stresu i tak to u mnie było, to akurat łatwo temu zaradzić. Dobra jest melisa. Ja biorę nervox w kapsułach właśnie z melisą i magnezem plus jeszcze inne dodatki. Wycisza i pomaga szybko usnąć. No i wolne od tv, czy smartfona na pewno wskazane.

Gość

Nie pomagają mi proszki na sen które usypialy mnie wcześniej po pół godziny(jednego zawsze brałem bo są naprawdę silne na receptę). Nie potrafię odstawić elektroniki. 😕 cały dzień przed komputerem, a łóżku zawsze z telefonem, ale dziś odstawie by to sprawdzić. Napije się też melisy jeśli znajdę. Upały to moze byc dodatkowa przyczyna, racja. 

Dzięki, dzięki i proszę o kolejne rady jeśli jeszcze jakieś macie. Każda informacja się przyda.