Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czemu kobiety są tak oziebłe

Polecane posty

Gość Gosc

Mam konta na roznych randkowych portalach daje propozycje spotkania i kazda ma mnie w dupie. Większość to brzydkie lochy ale i tak maja tłumy spermiarzy którzy im piszą że są piękne, wyssaliby im bączura z dupy itd. Polacy to żałosna rasa, nie dziwie sie ze polki wolą kolorowych

Na portalach randkowych wieje desperacja... Każdy piszę praktycznie to samo, a wielu robi kopiuj-wklej wysyłając ten sam tekst do każdej nowej która tam się pojawi : ) 

Gość Wiem co mówię

Szukaj w realu, pokaż niby niechcący zawartość grubego portfela to się nie ogonisz.

Gość CIEKAWSKI
2 minuty temu, marawstala napisał:

Na portalach randkowych wieje desperacja... Każdy piszę praktycznie to samo, a wielu robi kopiuj-wklej wysyłając ten sam tekst do każdej nowej która tam się pojawi : ) 

Maro czyżbyś też tam szukała? W realu pustka, brak chętnych? Aż mi się wierzyć nie chce.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Szukaj w realu, pokaż niby niechcący zawartość grubego portfela to się nie ogonisz.

W naszym ubogim popieprzonym kraju to sie nie dziwe ze kobiety sa zdesperowane i leca na hajs ale nie każdy go ma

Gość marawstala
1 minutę temu, Gość CIEKAWSKI napisał:

Maro czyżbyś też tam szukała? W realu pustka, brak chętnych? Aż mi się wierzyć nie chce.

Też bywam ciekawska : ) 

Gość gość

"Pokaż niby niechcący zawartość grubego portfela". Ciekawa teoria.

Gość gość

mara to żonatka czy panna ?

Gość Gosc

Spermiarze i tak wam nie da

Gość Dominika
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mam konta na roznych randkowych portalach daje propozycje spotkania i kazda ma mnie w dupie. Większość to brzydkie lochy ale i tak maja tłumy spermiarzy którzy im piszą że są piękne, wyssaliby im bączura z dupy itd. Polacy to żałosna rasa, nie dziwie sie ze polki wolą kolorowych

Szukaj w realu a nie na portalu (nawet się rymuje).😛

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Większość to brzydkie lochy 

nic dziwnego że mają cię w du/pie, skoro taki prymityw z ciebie. Po prostu wolą ciekawszych facetów niż takiego nudnego, marudzacego prrostaka.

Gość gosc
1 godzinę temu, marawstala napisał:

Widac ze to samo robisz skoro takie dobre info masz no ale skoro desperatka od wielu lat szuka faceta na forach to czemu tu sie dziwic.

23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Widac ze to samo robisz skoro takie dobre info masz no ale skoro desperatka od wielu lat szuka faceta na forach to czemu tu sie dziwic.

Miałam profil na jednym ze znanych portali randkowych : ) wiec jako takie rozeznanie mam w tym temacie... 

Gość xxxx
5 minut temu, marawstala napisał:

Miałam profil na jednym ze znanych portali randkowych : ) wiec jako takie rozeznanie mam w tym temacie... 

Kiedyś byłaś ...   Poznaj kogoś wyjątkowego w realu, tego ci życzę.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

nic dziwnego że mają cię w du/pie, skoro taki prymityw z ciebie. Po prostu wolą ciekawszych facetów niż takiego nudnego, marudzacego prrostaka.

Tylko obiektywnie pisze że nawet jak jest jakaś okropna locha to desperaci piszą do niej jak do bogini

Gość marawstala
1 minutę temu, Gość xxxx napisał:

Kiedyś byłaś ...   Poznaj kogoś wyjątkowego w realu, tego ci życzę.

Nie ma pośpiechu... ale dzięki : )

Gość xxxx
11 minut temu, marawstala napisał:

Kiedyś byłaś ... nieuprzejma. W realu kogoś wartościowego znajdź, szczerze ci tego życzę :)

Gość marawstala
3 minuty temu, Gość xxxx napisał:

Kiedyś byłaś ... nieuprzejma. W realu kogoś wartościowego znajdź, szczerze ci tego życzę 🙂

Nikt nie jest idealny : )

Może kiedyś zaczne się rozglądać : )

Gość przegość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Czy kobiety są oziębłe? - i tak, i nie.

Patrząc na to z męskiego punktu widzenia, są oziębłe. Ale przecież kobiety nie są facetami i ich seksualność wygląda zupełnie inaczej niż męska. Co innego je podnieca i inne mają potrzeby niż mężczyźni.

Z kobiecego punktu widzenia na tych randkowych portalach nie ma w ogóle ciekawych facetów - pewnie uznasz że to dziwne, ale kiedy doczytasz ten post do końca zrozumiesz, że wcale nie. Popatrzmy teraz jak wygląda taki portal oczami faceta:

"MMmmm ile chętnych napalonych suczek gotowych na seks tu i teraz. O - ta jest niezła, ma fajne cycki i niezły tyłek, ale bym jej zapakował :D Zaraz do niej napiszę - ej niunia, ślicznotko, aż mi staje na twój widok - wylizać ci c**kę?"

Faceci myślą że taki portal to katalog chętnych, napalonych lasek i wystarczy jedynie z pośród nich wybrać tę najbardziej napaloną (i najładniejszą rzecz jasna). Zakładają, że one są napalone już na samą myśl, że będą z KIMKOLWIEK uprawiać seks. Że jeśli tylko się spotkają, to wystarczy włożyć im rękę w majtki i już się napalą, bo przecież gdyby facetowi laska tak zrobiła to już by miał wzwód. Zatem wystarczy się spotkać i będzie rżnięcie aż miło. No to pomyślmy. Czy gdy 50letnia bezzębna grubaska włoży ci rękę w majtki to na pewno będziesz miał ochotę na seks? Nie? Ojej... A to przecież przy założeniu że kobiety tak samo reagują jak mężczyźni - a przecież wiemy że jest inaczej.

Żeby kobieta była PODNIECONA i MIAŁA OCHOTĘ na seks, musi pojawić się konkretny obiekt wzbudzający uczucia i nie może to być ANONIMOWY KTOKOLWIEK. Tak, w odróżnieniu od facetów (bo im wystarczy że kobieta jest zgrabna i ma ładną ci*kę) kobiety potrzebują konkretnego, prawdziwego faceta z twarzą, imieniem, zestawem cech i uczuć, oraz generującego odpowiednie zachowania zwane też przez niektórych UWODZENIEM. Dopiero wtedy odczuwają emocje i mają do nich uczucia, które powodują ochotę i ewentualnie podniecenie. TAK! - kobiety na portalach randkowych TEŻ TRZEBA UWODZIĆ. Nie istnieją kobiety, które są podniecone z niczego na tyle, że pójdą do łóżka z nieznajomym facetem z portalu.

Zatem kolego, naucz się uwodzić, i to już od pierwszej wiadomości, a nagle zauważysz że na tych portalach są same chętne kobiety, tylko faceci są fujarami