Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd

mam 26 lat a zakochałem się jak nastolatek

Polecane posty

Gość Wstyd

bo nigdy nie miałem dziewczyny, zero doświadczenia

Gość Wstyd
Przed chwilą, Ciiii napisał:

to słodkie 🙂

przykre

1 minutę temu, Gość Wstyd napisał:

przykre

przyszedł taki czas, ze się zakochales, to ta dziewczyna. A Ty uważasz ze to przykre i wspominasz przeszłość? 😮

1 minutę temu, Ciiii napisał:

przyszedł taki czas, ze się zakochales, to ta dziewczyna. A Ty uważasz ze to przykre i wspominasz przeszłość? 😮

wolałbyś nadal nie doświadczyć tego uczucia? jak nie teraz to kiedy, skup sie na niej! 🙂

Gość assss
1 minutę temu, Ciiii napisał:

wolałbyś nadal nie doświadczyć tego uczucia? jak jak teraz to kiedy, skup sie na niej! 🙂

autorowi chodzi o to, że nie wie jak się zabrać za kobietę, a powinien, bo doświadczenie, które teraz zdobędzie, normalny facet zdobywa w wieku licealnym...

Gość Wstyd
9 minut temu, Gość assss napisał:

autorowi chodzi o to, że nie wie jak się zabrać za kobietę, a powinien, bo doświadczenie, które teraz zdobędzie, normalny facet zdobywa w wieku licealnym...

o właśnie o to mi mniej więcej chodzi

24 minuty temu, Gość Wstyd napisał:

bo nigdy nie miałem dziewczyny, zero doświadczenia

Rób to co czujesz i tyle, nie musisz mieć doświadczenia żeby kogoś szczerze kochać i opiekować się tą osobą 🙂 jeżeli ona wie o tym, że to ona jest tą pierwszą to na pewno zrozumie ! nie masz się czym obawiać, bądź sobą, traktuj ją dobrze, a wszystko pójdzie super 😉

4 minuty temu, Gość Wstyd napisał:

o właśnie o to mi mniej więcej chodzi

dlatego masz nigdy nie spróbować? odwagi, jeśli to początki to będziecie się tylko poznawać jak zwykli znajomi 🙂

2 minuty temu, Ciiii napisał:

dlatego masz nigdy nie spróbować? odwagi, jeśli to początki to będziecie się tylko poznawać jak zwykli znajomi 🙂

Zgadzam się, po drugie wy faceci chyba myślicie, że kobiety to uwielbiają pewnych siebie maczo, którzy non stop czymś zaskakują, kupują prezenty i inne takie. Każda normalna dziewczyna nie oczekuje gwiazd z nieba tylko normalnego spokojnego związku, czyli zaufania, wsparcia. Na pewno możesz jej to zapewnić 😉 być dla niej przyjacielem.