Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemozliwe, ze bede matka

Ósmy miesiac ciąży i ja się dopiero dowiedzialam, szok!

Polecane posty

Gość Niemozliwe, ze bede matka

Witajcie, jestem w ciężkim szoku. Dowiedziałam sie, ze jestem w ciazy. Przez wszystkie miesiące mialam okres, nic nie zapowiadalo ciąży. To był jeden raz 8 miesięcy temu. Najgorsze jest to, ze pilam, palilam, bralam bardzo mocne leki, nie prowadzilam zdrowego trybu życia. Aa i w ogole to przytylam, dlatego brzuch lekko wiekszy mnie nie zdziwil, cala przybrałam 9kg, ale nie myslalam, ze to ciaza. Ten brzuch wyglada jak gruby od jedzenia, nie ciąży. Ale dziecko jest zdrowe na szczęście... Ehhh czemu to spadło na mnie tak nagle? Czemu nie od razu? Normalnie kobieta ma 9 miesięcy na zmianę, a ja ile? Miesiac? Za miesiac urodze... W dodatku dziecko nie będzie miało ojca. Chociaz powstało z miłości, ciesze się, ale to jest szok, ze tak naprawdę to jakby miesiąc ciąży.... 

Nie liczę na pochwaly, wiem, ze bedzie krytyka, ale mam cicha nadzieję, ze ktoras kobieta miala podobnie i opisze swoją historię. 

Gość Gosc fos

No az tak żeby do osmego nie wiedzieć to nie ale moja szwagierka do  5 nie wiedziała i tez niestety pila, palila, chodzila na solarium, do fryzjera, a nawet hialuronem sie ostrzykiwala. Tez miala okres normalnie, spoko dziecko jest zdrowe ma juz 3 lata