Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal

problem na polu rodzice - dziewczyna

Polecane posty

Gość michal

Mam pewien problem z dziewczyną i rodzicami.

Jesteśmy w związku już ponad 5 lat i problem występuje praktycznie od samego początku.

Przyzwyczajony jestem, że gdy tylko robi się gorąco, spędzamy z rodzicami kilka dni (3-4) nad jeziorem w domku letniskowym. Domek nie jest zbyt duży, ma jeden pokój gdzie stoi wersalka, poddasze, gdzie jest kolejne miejsce do spania, osobna łazienka z toaletą oraz kuchnia i duży taras. Lubię tam jeździć, można łowić ryby, popływać, zrobić grila/ognisko, poczytać książkę na tarasie czy hamaku etc. Inny stosunek natomiast ma moja dziewczyna.

Za każdym razem robi wielką awanturę, że ona nie będzie jak pies w budzie spała, że się krępuje jak rodzice są tak blisko, że nie może się wypróżnić, że musi pomagać mojej mamie.

Gdy już dochodzi do takiej sytuacji (nocowanie w domku letniskowym) to przez te kilka dni ma focha na cały świat, siedzi cały dzień na telefonie, z łaską pomaga przy posiłkach etc. Ostatniego dnia wstaje z rana i ostentacyjnie pakuje walizki powtarzając w kółko pytanie kiedy wracamy przy moich rodzicach.

Sytuacja dla mnie jest krępująca, gdyż rodzice przez to jej zachowanie nie wyrabiają sobie o niej dobrego zdania. 

Gość Pasi-konik

Nie zabieraj jej niech siedzi sama w domu, bo wszyscy macie spieprzony wekend i ona tez.