Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zrobię loda choć lubię minetę

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat. Mimo iż kilku facetów robiło mi minetę ja nigdy nie zrewanżowałam się lodem bo uważam że to poniżenie dla kobiety a poza tym się brzydzę pomimo że facet jest wykąpany. Nie umiem jednak powiedzieć w twarz nie, mówię że później a potem się wykręcam np. bólem zęba. Raz omal mnie za to kłamstwo nie pobito.Co robicie w takiej sytuacji?

Gość Noigitara

Ja bym nie naciskal trzeba zrozumiec kobietę.

Gość gość

Jesteś cwana, gratuluję. Ale zwykła gnida z ciebie skoro nie umiesz prosto w twarz powiedzieć facetowi tylko go perfidnie oszukujesz. Gdybyś powiedziała mi to wprost dostosowałbym się do ciebie albo i nie ale gdybyś mnie perfidnie okłamała to byś zgarnęła w ... bo nie lubię jak ktoś a zwłaszcza kobieta robi ze mnie durnia. Jesteś szują.

Gość gość

Jestem facetem i też nie lubię seksu oralnego. Nie wymagam od kobiety robienia loda jesli tego nie chce, minetę robię tylko tej którą kocham i to nie zawsze bo wolę tradycyjne seks w różnych  pozycjach i analny.

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jestem facetem i też nie lubię seksu oralnego. Nie wymagam od kobiety robienia loda jesli tego nie chce, minetę robię tylko tej którą kocham i to nie zawsze bo wolę tradycyjne seks w różnych  pozycjach i analny.

też nie wymagam tego od kobiet ale minetkę z chęcią im zrobię .