Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tralalala147941

Fobia społeczna

Polecane posty

Gość Tralalala147941

Witam, wiem że to forum dla kobiet, ale mam nadzieję że znajdę tu odpowiednie rady. 

Mam 18 lat, od niedawna piszę z rok młodszą dziewczyną z tej samej szkoły, od niedawna mam na myśli pół roku ale ostatnio rozmowa stała się bardziej aktywna. Znam ją z widzenia rok, dobrze poznałem jej otoczenie, dużo pisaliśmy o ludziach i.. Widać na kilometr że ma fobię społeczną, bardzo boi się ludzi, nie potrafi z nimi rozmawiać, wśród ludzi cały czas się stresuje itp. Swoją drogą mam bardzo podobnie. Mam ochotę ją poznać bliżej stąd moje pytanie.

Chcę się z nią spotkać, pogadać na różne tematy.. Nie miałem nigdy okazji tak pogadać z dziewczyną, bo jakoś mnie zawsze ciągnęło do takich jak ona, a takich jest mało.  Mam ją wziąć w jakieś spokojne miejsce gdzie nie ma ludzi? Nie umiem rozmawiać, heh. Na pewno nie zamierzam przed nią udawać kogoś kim nie jestem, chcę być sobą. Teraz sam nie wiem o co was pytać... Proszę o jakieś rady czy coś. Z góry dziękuję. 

Gość co się dzieje

Co to z tą fobią społeczną w tym młodym pokoleniu? Co się do cholery dzieje z wami? Dawniej tego nie było a teraz co drugi ma fobie społeczną......