Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka

myślę że

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A bo to jakieś chore jest.Dwoje co się kochają nie są razem do d0py z tym wszystkim

a bo sie wtranżalają ludzie i mówią kto co powinien zrobić, niech sie czepią swojego tramwaja a nie udają że pomagają a pod nosem aferki kręcą mąciwody 

Gość wiara w co?????
1 minutę temu, Gość gość napisał:

w Boga najlepiej

przestaje w Boga po tym co widzę jak jest świat złożony i tylko ludzie co są moralnie zepsuci maja dobrze, a ja wciąż pod górkę.

Gość Malutka
3 minuty temu, Gość wiara w co???????? napisał:

a ty co robisz?jesteś taki chojrak w necie?Mnie właśnie tak koles traktuje,ponoć czeka na dobry moment ze mną a inne chętnie zalicza.To w co mam wierzyc?

Po co te nerwy? skoro czeka na dobry moment a zalicza inne to nie warto na takiego i taki moment czekać

Gość gość
2 minuty temu, Gość wiara w co????? napisał:

przestaje w Boga po tym co widzę jak jest świat złożony i tylko ludzie co są moralnie zepsuci maja dobrze, a ja wciąż pod górkę.

Dziwny ten świat,
świat ludzkich spraw,
czasem aż wstyd przyznać się.
A jednak często jest,
że ktoś słowem złym
zabija tak, jak nożem.

Lecz ludzi dobrej woli jest więcej
i mocno wierzę w to,
że ten świat
nie zginie nigdy dzięki nim.
Nie! Nie! Nie! Nie!

Gość Gość

Malutka a ty go kochasz? Czekasz na to kiedyś?

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Malutka a ty go kochasz? Czekasz na to kiedyś?

Kocham.

Kocham go bardzo.Ale to on musi zrozumieć że nikt życia za niego nie przeżyje i nikt nie może o jego życiu zdecydować.Kiedy to kiedyś nastąpi czy w ogóle nastąpi nikt nie wie. 

Gość Gość

Kurde no ciężki przypadek z tego gostka.A gdzie go widujesz?

Gość Namiętny
Przed chwilą, Gość Malutka napisał:

Kocham.

Kocham go bardzo.Ale to on musi zrozumieć że nikt życia za niego nie przeżyje i nikt nie może o jego życiu zdecydować.Kiedy to kiedyś nastąpi czy w ogóle nastąpi nikt nie wie. 

To czego mam ci życzyć Malutka? Może żeby ci jak najszybciej wsadził swojego kogutka, chciałabyś? Wiem ze mnie zbesztasz, ale chyba znam odpowiedź ;))

Gość Malutka

Ciężki?

Ciężki to za mało to wariat jest ale taki kochany wariat.A oczy jego cały czas mnie czarują.W pracy go widzę codziennie.

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość Namiętny napisał:

To czego mam ci życzyć Malutka? Może żeby ci jak najszybciej wsadził swojego kogutka, chciałabyś? Wiem ze mnie zbesztasz, ale chyba znam odpowiedź ;))

Skoro wiesz odpowiedź moja jest zbędna😉

Gość Gość

Życzę Ci Malutka żeby się ten kochany wariat ogarnoł żeby przemyślał wszystko i zaczarował cie od nowa tak żebyś nie musiała na te kiedyś czekać.

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Życzę Ci Malutka żeby się ten kochany wariat ogarnoł żeby przemyślał wszystko i zaczarował cie od nowa tak żebyś nie musiała na te kiedyś czekać.

Dzięki😉Niestety to raczej nie nastąpi ciężki przypadek zawsze jest nadzieja ale to matka głupich.Zostaje nam tylko zabawa w podglądanie i wiedząc że dalej się kochamy.

Gość Didier

Jak malutka ma na imię może literka?

Gość Namiętny
3 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Skoro wiesz odpowiedź moja jest zbędna😉

Przecież nie napisałem że znam odp. "chyba" to nie jest stwierdzenie, no to jak? Tak na marginesie, postaraj się jeszcze bardziej, wymyśl coś, masz jeszcze przeszło tydzień do długiego weekendu. Może jakiś wyjazd? Pomyśl, kogutek przez 4 dni byłby WYŁĄCZNIE do twojej dyspozycji, czy nie warto? ;)) Powodzenia ;)

Gość Gość

Przecież nie napisałem że znam odp. "chyba" to nie jest stwierdzenie, no to jak? Tak na marginesie, postaraj się jeszcze bardziej, wymyśl coś, masz jeszcze przeszło tydzień do długiego weekendu. Może jakiś wyjazd? Pomyśl, kogutek przez 4 dni byłby WYŁĄCZNIE do twojej dyspozycji, czy nie warto? ;)) Powodzenia 

A co ty tak do malutkiej piszesz ona kocha innego nie ciebie zboku

Gość Malutka
4 minuty temu, Gość Didier napisał:

Jak malutka ma na imię może literka?

K . . . . . . a

Gość Malutka
7 minut temu, Gość Namiętny napisał:

Przecież nie napisałem że znam odp. "chyba" to nie jest stwierdzenie, no to jak? Tak na marginesie, postaraj się jeszcze bardziej, wymyśl coś, masz jeszcze przeszło tydzień do długiego weekendu. Może jakiś wyjazd? Pomyśl, kogutek przez 4 dni byłby WYŁĄCZNIE do twojej dyspozycji, czy nie warto? ;)) Powodzenia 😉

Gdyby to był właśnie ten kogutek to na pewno warto.Ale tamten kogutek to inna bajka a drugiego kogutka nie szukam

Gość Namiętny
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co ty tak do malutkiej piszesz ona kocha innego nie ciebie zboku

Porąbało cię? Wybaczam to przez ten upał, zrób zimny okład na łeb. W dobrej wierze doradzam dziewczynie co ma zrobić żeby się nią zainteresował.

Gość dzbanek
8 minut temu, Gość Namiętny napisał:

Przecież nie napisałem że znam odp. "chyba" to nie jest stwierdzenie, no to jak? Tak na marginesie, postaraj się jeszcze bardziej, wymyśl coś, masz jeszcze przeszło tydzień do długiego weekendu. Może jakiś wyjazd? Pomyśl, kogutek przez 4 dni byłby WYŁĄCZNIE do twojej dyspozycji, czy nie warto? ;)) Powodzenia 😉

Zwal se gruuche koguciku

Gość Malutka

Nic nie zrobię żeby się zainteresował.On wie co do niego czuje.Kolejny ruch należy do niego

Gość Namiętny
2 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Gdyby to był właśnie ten kogutek to na pewno warto.Ale tamten kogutek to inna bajka a drugiego kogutka nie szukam

Czekaj bo już się gubię :D To masz dwa kogutki do wyboru? :DD Napisz w dwóch zdaniach jak to jest z tymi kogutkami :DD

Gość gość
2 minuty temu, Gość dzbanek napisał:

Zwal se gruuche koguciku

Zaraz zawale ci do ryyyja

Gość Namiętny
2 minuty temu, Gość dzbanek napisał:

Zwal se gruuche koguciku

Nie muszę pusty DZBANIE.

Gość Malutka

Czekaj bo już się gubię 😄 To masz dwa kogutki do wyboru? :DD Napisz w dwóch zdaniach jak to jest z tymi kogutkami :DD

No tak.Tego jednego kocham a drugi sam się narzuca ale on mnie nie interesuje.Ja kocham tylko tego jednego a z nim być nie mogę.Czeski film co nie?

Gość dzbanek
3 minuty temu, Gość Namiętny napisał:

Nie muszę pusty DZBANIE.

To ja zwale ci do ryjjja i do duuupy ci wsadze

Gość gość
3 minuty temu, Gość Malutka napisał:

No tak.Tego jednego kocham a drugi sam się narzuca ale on mnie nie interesuje.Ja kocham tylko tego jednego a z nim być nie mogę.Czeski film co nie?

a czemu nie możesz z nim być? i który ci sie narzuca? 

Gość dzbanek

Malutka ty ...wo skończ temat pedallle z cyckami

Gość dzbanek

Jebbbać malutka do ryjjja

Gość Namiętny
Przed chwilą, Gość Malutka napisał:

Noooh ogarnąłem :D Olej tego drugiego i to zdecydowanie! Nie ma rzeczy niemożliwych, czy ten którego kochasz jest żonaty?? Czeski film, to nikt nic nie wie, ty wiesz wszystko.

Gość Malutka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

a czemu nie możesz z nim być? i który ci sie narzuca? 

Z tym którego kocham z którym byłam ale być nie mogę.Narzuca się inny kogucik też z pracy tak jakoś wyszło że akurat kocham jednego on mnie być razem nie możemy drugi mnie kocha możemy być razem ale ja go nie kocham