Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekko

Dosc mam juz tego

Polecane posty

Gość Ekko

Wykancza mnie to psychicznie. Czas chyba isc do psychiatry.

Zabawil sie mna, oszukal, potraktowal jak szmate, zrobił ...e przed innymi i zyje sobie jakby nigdy nic. 

A ja nie umiem sie pozbierac. Placze, czuje sie nic nie warta, wstyd mi wychodzic gdziekolwiek bo mam wrazenie ze wszyscy wiedza ze mnie wykorzystał a ja bylam taka glupia.

Nie wiem jak zyc dalej nie chec mi sie juz...

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość Ekko napisał:

Wykancza mnie to psychicznie. Czas chyba isc do psychiatry.

Zabawil sie mna, oszukal, potraktowal jak szmate, zrobił ...e przed innymi i zyje sobie jakby nigdy nic. 

A ja nie umiem sie pozbierac. Placze, czuje sie nic nie warta, wstyd mi wychodzic gdziekolwiek bo mam wrazenie ze wszyscy wiedza ze mnie wykorzystał a ja bylam taka glupia.

Nie wiem jak zyc dalej nie chec mi sie juz...

Spokojnie to tylko seks, życie długie, pewnie jeszcze niejeden cię przeleci i zostawi, takie są "uroki" współczesnego świata. Oczywiście nie życzę ci tego, zaciśnij zęby i wyjdź w miasto z podniesioną głową i ... rozglądaj się za wartościowym mężczyzną.

Gość Iza

Nie przejmuj się, następnym razem przy innym postapisz inaczej... czliwiek uczy się na błędach. Spojrzeniami innych się nie przejmuj co ich to obchodzi A może nawet nic nie wimyśl, A jak wiedzą to zrób tak że tego chciałaś i tyle. Czasy są inne i naprawdę tak nikt o Tobie nie myśl nie wiadomo czego... bądź kobieta nie dzieckiem nie maż się

Gość Mówię co wiem

Ludzie lubią tkwić w rozpaczy, upajać się własnym nieszczęściem. To takie piękne.

Gość Ona

Daj spokój z takim śmieciem. Szukaj lepszego, bogatszego, z większym czy przystojniejszego. Tego prostaka olej. Jeszcze zateskni. Oni zawsze tęsknią 

Gość Ona.jyyyy543
17 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Spokojnie to tylko seks, życie długie, pewnie jeszcze niejeden cię przeleci i zostawi, takie są "uroki" współczesnego świata. Oczywiście nie życzę ci tego, zaciśnij zęby i wyjdź w miasto z podniesioną głową i ... rozglądaj się za wartościowym mężczyzną.

Dokladnie

Gość Ekko
13 minut temu, Bolek napisał:

Przeleciał ją? Podał pigułkę gwałtu? Związał ją, szantażował? W jakiś inny sposób zmusił? NIE!!! Uprawiali razem sex, ona dobrowolnie szła do wyra a może nawet było to z jej inicjatywy a teraz to ON ja przeleciał.... A może ona jego przeleciała?

Tak. Chcieliśmy oboje. Tylko ze teraz on jest bohaterem a ja dz...ka. on sie chwali jak to na niego polecialam a ja placze. Nie pisze o tym ze mnie zmusil. Wykorzystal. Moja naiwnosc i to ze mu ufalam. Nie wiem po co to robil? Dla satysfakcji, dla zabawy, dla zakladu? Pieprzyl o milosci i inych rzeczach...niewazne...chodzi o to ze nie umiem sobie darowac ze dalam sie na to nabrac. ..no ale dalam...jetem glupia... po prostu chcialabym zapomniec nie myslec o tym ale nie umiem. Mam juz dosyć. Nikt nie sprawił nigdy ze czuje sie tak baznadziejnie jak teraz. ..

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość Ekko napisał:

Tak. Chcieliśmy oboje. Tylko ze teraz on jest bohaterem a ja dz...ka. on sie chwali jak to na niego polecialam a ja placze. Nie pisze o tym ze mnie zmusil. Wykorzystal. Moja naiwnosc i to ze mu ufalam. Nie wiem po co to robil? Dla satysfakcji, dla zabawy, dla zakladu? Pieprzyl o milosci i inych rzeczach...niewazne...chodzi o to ze nie umiem sobie darowac ze dalam sie na to nabrac. ..no ale dalam...jetem glupia... po prostu chcialabym zapomniec nie myslec o tym ale nie umiem. Mam juz dosyć. Nikt nie sprawił nigdy ze czuje sie tak baznadziejnie jak teraz. ..

Czy mam ci powtórnie napisać ... Spokojnie to tylko seks ....

Gość Ekko
3 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Czy mam ci powtórnie napisać ... Spokojnie to tylko seks ....

Ok spróbuję tak do tego podejsc. Ze to TYLKO seks...