Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kobiety mają przesrane w upały

Polecane posty

Gość gosc

Dlugie wlosy, staniki, jedyny plus to ze moze zalozyc przewiewna suiienke, a facet lysa pała, gola klata

Gość DEPP
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Dlugie wlosy, staniki, jedyny plus to ze moze zalozyc przewiewna suiienke, a facet lysa pała, gola klata

a jak facet też ma długie włost, to co?

Gość gosc
Przed chwilą, Gość DEPP napisał:

a jak facet też ma długie włost, to co?

To może obciac i nie utraci atrakcyjnosci a nawet zyska

Gość Ona

Mam dziś spięte włosy w koka..a jak mam ochotę to śmigam bez stanika..więc w czym problem:)???

Gość gość

Przesrane to ty masz. Kobieta wystarczy że nie założy majtek pod kiecke, otworzy usta - i ma przewiew przez cały  korpus.  

Gość gość

Leżak, a hemoroidy dalej masz?

Gość Gość

Mnie śmieszny jak idzie dziunia w upale 30 stopniowym z długimi całkiem rozpuszczonymi włosami. Pewnie gotuje się w środku ale cóż, na facetach robią największe wrażenie rozpuszczone wlosy a czego się nie robi dla samców 😂 nie ważne ze spocona jak świnia 😂. Ja mam dość długie włosy i nie wyobrażam sobie w takie upaly nie zrobić kitki, koka lub warkocza, jakkolwiek je spiac żeby sobie ulżyć.  

Gość rkm

Jeśli jesteś mężczyzną i chodzisz z gołą kładą po mieście to...

Gość gość

Aleś ty gościu głupi.🤣 Włosy sa po to żeby w zimie było cieplej,a w upały chłodniej. Ogol sobie łeb na łyso i postój na słońcu.  Zdechniesz o c.a. dwie godziny wcześniej od tego kto ma bujne i gęste włosy. Np afro... WIEM ŻE TO DLA CIEBIE ZA TRUDNE, ale tak jest.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mnie śmieszny jak idzie dziunia w upale 30 stopniowym z długimi całkiem rozpuszczonymi włosami. Pewnie gotuje się w środku ale cóż, na facetach robią największe wrażenie rozpuszczone wlosy a czego się nie robi dla samców 😂 nie ważne ze spocona jak świnia 😂. Ja mam dość długie włosy i nie wyobrażam sobie w takie upaly nie zrobić kitki, koka lub warkocza, jakkolwiek je spiac żeby sobie ulżyć.  

Wyobraź sobie, że nie każdy się poci jak świnia. Poza tym skąd wiesz, że taka kobieta np. nie wysiadła z samochodu i przeszła 2 minuty do sklepu? Jak ktoś musi przejść kilometry na piechotę to się spoci ( mniej lub bardziej) ale, wysiąść z auta przejść parę metrów, to kurcze nie można w rozpuszczonych włosach?  

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Widać od razu, że Ci się nigdy jaja nie spociły. 

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Wyobraź sobie, że nie każdy się poci jak świnia.

Pewnie cię zmartwię i zaskoczę, ale świnie się nie pocą. Domyślam się że ty też się nie pocisz?

Gość qwee

Doskwiera mi upal zwlaszcza kiedy mam okres. No nie czarujmy sie, nie jest to komfortowe 🙂

Gość lalllalalalal

Przesrane to mają ludzie przy kości niezależnie od płci. Ja jestem kobietą i wcale nie męczę się nawet kiedy jest 35 stopni bo jestem szczupla, a faceci przy kosci stekaja jak goraco i nie da sie wytrzymac przy 25 stopniach

Gość lalllalalalal

Aha i mam dlugie, geste wlosy do polowy pleców, staniki też noszę. I uwielbiam taka pogode jak teraz. Dlatego, ze jestem szczupla, to i sie nie mecze zbytnio i czuje ie atrakcyjnie, kiedy ubiore letnia ...enke.

Zauwazlylam, ze na upaly najczejsciej narzekaja osoby przy kosci

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Pewnie cię zmartwię i zaskoczę, ale świnie się nie pocą. Domyślam się że ty też się nie pocisz?

Świnie się nie pocą, ale powiedzenie zostało. I co z tym zrobisz?

Ja się baardzo pocę. Dodatkowo mam alergie i azs i niestety cierpię w upały. Dodatkowo mieszkam w miejscu gdzie wilgotność powietrza jest duża i niestety ja bardzo cierpię gdy wychodzę z domu czerwiec lipiec ale najgorzej jest w sierpniu. Mam jednak ten komfort ( jeśli to nazwać komfortem 😞 ) że mam w domu klimę i pracę i prawie z domu nie wychodzę w te miesiące. 

Jednak znam sporo osób które nie pocą się bardzo. Może mnie się tak wydaje bo ja się pocę bardzo. Jednak nawet w rodzinie: moja mama poci się mało ojciec dużo. Brat i siostra mało, ja i drugi brat mocno. Sprawdzone w takich samych sytuacjach, więc jednak są osoby które po godzinie w słońcu są mokre i są osoby które po godzinie są nadal suche. Nie wspominając o jakimkolwiek wysiłku.