Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna

Polecany dietetyk poznań i okolice

Polecane posty

Gość Joanna

Witam. szukam poradni lub gabinetu specjalizującego sięw  dietetyce. mam pewne problemy zdrowotne i mój prowadzący lekarz zalecił skorzystanie z dobrego dietetyka. za pomoc będę wdzięczna. pozdrawiam.

Gość {aulina

W gabinecie Kaloria do odchudzania podchodzą kompleksowo. Zrobią ci pomiafry, wywiad i ustalą dietę, więc zgłoś się właśnie do kalorii.

Gość Joanna
Dnia 16.06.2019 o 20:23, Gość {aulina napisał:

W gabinecie Kaloria do odchudzania podchodzą kompleksowo. Zrobią ci pomiafry, wywiad i ustalą dietę, więc zgłoś się właśnie do kalorii.

rzeczywiście tak jak pisałaś. wszelkie pomiary mi porobiono. Pani Patrycja ustawiła mi dietę oczyszczającą z toksyn. już fakjnie schudłam 5 kg. Przede mną jescze 20, ale czuję, że dam radę.

Gość jamala

Również polecam poradnię dietetyczną Kaloria. Pani Patrycja dobiera dietę indywidualnie do potrzeb każdego pacjenta. 

Gość Dorota
Dnia 8.08.2019 o 12:22, Gość jamala napisał:

Również polecam poradnię dietetyczną Kaloria. Pani Patrycja dobiera dietę indywidualnie do potrzeb każdego pacjenta. 

Dla mojego syna zrobiono tam dietę bez mleczną, bez cukrową i bez glutenową. W przypadku zespołu aspergera sprawdza się świetnie.