Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marokanska

Biniki depilacja tak czy nie?

Polecane posty

Gość Marokanska

Cześć. Napiszcie proszę co uważacie nt.depilacji. Pytanie głównie do mężczyzn,ale mile widziane historie pań. Czy wolicie gdy kobieta jest całkowicie wygolona czy z włoskami (mówimy o przystrzyżonych,czystych)

Gość gość

Jestem 35 letnią kobietą, dla mnie depilacja bikini to koszmar, ponieważ jako brunetka mam bardzo gęste owłosienie i włoski szybko odrastają, oczywiście na drugi dzień po depilacji robią mi się krosty w miejscach, gdzie bielizna ociera sie w pachwinach o odrastajace włoski lub po jeździe na rowerze. Gdybym była sama z pewnością bym tylko przycinała włoski, no ale mam partnera, którego obrzydza owłosienie  łonowe, więc jedyna opcja jest pozostawienie małego paseczka tylko i męczenie się po depilacji. Niestety, przerabiałam już wszystko, by krost nie było, a na kremy do depilacji jestem uczulona, więc pozostaje mi maszynka i kłucie i krostki 😞

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jestem 35 letnią kobietą, dla mnie depilacja bikini to koszmar, ponieważ jako brunetka mam bardzo gęste owłosienie i włoski szybko odrastają, oczywiście na drugi dzień po depilacji robią mi się krosty w miejscach, gdzie bielizna ociera sie w pachwinach o odrastajace włoski lub po jeździe na rowerze. Gdybym była sama z pewnością bym tylko przycinała włoski, no ale mam partnera, którego obrzydza owłosienie  łonowe, więc jedyna opcja jest pozostawienie małego paseczka tylko i męczenie się po depilacji. Niestety, przerabiałam już wszystko, by krost nie było, a na kremy do depilacji jestem uczulona, więc pozostaje mi maszynka i kłucie i krostki 😞

Gupia jesteś, że męczysz się dla 'partnera'.

Gość Marokanska

Paseczek zostawiasz na wzgórku łonowym czy także na wargach sromowych,tuż przed wejściem?

Gość Gość

Ja lubię gdy kobieta jest naturalna a nie na zero wygolona no i też podnieca mocno .

Gość postęp niszczy
Dnia 11.06.2019 o 15:02, Gość Marokanska napisał:

Cześć. Napiszcie proszę co uważacie nt.depilacji. Pytanie głównie do mężczyzn,ale mile widziane historie pań. Czy wolicie gdy kobieta jest całkowicie wygolona czy z włoskami (mówimy o przystrzyżonych,czystych)

naturalna najlepsza a nie wygolona, tyle

Gość Oreo

Teraz w modzie jest pełna golizna. Ale ja na przykład lubię paseczek na wzgórku. Ale wargi obowiązkowo ogolone

Dnia 11.06.2019 o 22:02, Gość Marokanska napisał:

Ja wolę jak kobieta jest całkowicie wygolona. Sam jestem tam gładki😀 więc lubię tak u kobiety. A powiedźcie panie a jak Wy lubicie u faceta