Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ona jest normalna?

wierzyć czy nie???

Polecane posty

Siedzę dziś z koleżanką na papierosku.

Przerwa w pracy kawusia i ploteczki a ona mi nagle wyjeżdża z taką opowieścią że zamówiła u wróżki rytuał i to kur0a za 500 zł! Pytam się jej a po co to i dlaczego tyle kasy.Ona mi z tekstem bo kocha X i żyć bez niego nie może! Jakieś spętanie miłosne ma ta wróżka odprawiać no poj0bało tą moją kumpele pierwsze słyszę o takich rytuałach ludzie wy wiecie ci to jest?! Mam 39 lat albo ja jestem za murzynami albo ona dilera zmieniła😏

Gość Gość

słyszałam o tym ale nie mam pojęcia czy to działa

Gość Gosc

Ona nie jest normalna . 

No do tej pory była normalna nie wiem co jej w głowie siedzi w czarodziejkę się bawi rytuały to takie coś wgl istnieje dla mnie to nie pojęte

Gość gość

niech se kolezanka pierdnie

10 minut temu, Gość gość napisał:

niech se kolezanka pierdnie

a po co ma pierdzieć

Gość Gabi28

ja też zamówiłam taki urok.Może ludzi to śmieszy czy coś ale ja akurat wierze w magię

6 minut temu, Gość Gabi28 napisał:

ja też zamówiłam taki urok.Może ludzi to śmieszy czy coś ale ja akurat wierze w magię

też tyle kasy płaciłaś?

Gość Gabi28
3 minuty temu, Gość Czy ona jest normalna? napisał:

też tyle kasy płaciłaś?

tak

Gość gość

Daj znać czy się rytuał udał

Gość nice

W życiu nie dałabym 500 zł za żadnego faceta 😄 

Gość gosc

czytałam o tym kiedyś, a to dlatego że sama u wróżki jakiś czas temu byłam 😄 nie polecam! a może odnośnie zakochań to było, nieważne. Z tego co wyczytałam osoba, na której zyczenie zniewala się w tym przypadku jakiegoś gostka ( bo założenie jest przecież aby ktoś wbrew swojej woli sie zakochał), musi zapłacić za to cenę. Nie wiem jaką, ale pamiętam jak jakaś wróżka na yt gadała że ktoś kto się na to decyduje to jakby przykładowo decydował się na utrate nogi czy inną niepełnosprawność, chodziło jej właśnie o tę "cenę". I że ten kolo co się niby zakocha to bedzie i tak słaby. Ta laska nie popierała tego. Tak jak z brania pod uwagę zdania wróżki sie wyleczyłam, tego bym się jeszcze bała chyba 😮 

Gość gość

A paragon wzięłaś?

To na drugi raz weź fakturę - podobno udokumentowane koszty wszelkich przejawów głupoty można odliczyć od podatku.

Luuudzieeee - bierzcie faktury od wrózek!!!!! Wasza głupota taniej was wyjdzie...

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

czytałam o tym kiedyś, a to dlatego że sama u wróżki jakiś czas temu byłam 😄 nie polecam! a może odnośnie zakochań to było, nieważne. Z tego co wyczytałam osoba, na której zyczenie zniewala się w tym przypadku jakiegoś gostka ( bo założenie jest przecież aby ktoś wbrew swojej woli sie zakochał), musi zapłacić za to cenę. Nie wiem jaką, ale pamiętam jak jakaś wróżka na yt gadała że ktoś kto się na to decyduje to jakby przykładowo decydował się na utrate nogi czy inną niepełnosprawność, chodziło jej właśnie o tę "cenę". I że ten kolo co się niby zakocha to bedzie i tak słaby. Ta laska nie popierała tego. Tak jak z brania pod uwagę zdania wróżki sie wyleczyłam, tego bym się jeszcze bała chyba 😮 

Zniewolony człowiek rytuałem będzie nienawidził ale jako spętany nie będzie mógł się uwolnić,  związek męczący i wyniszczajacy obie osoby bez możliwości rozstania, osoba spętujaca poniesie wysoka karę za zniewolenie duchowe innej osoby, nie mówiąc o odprawiajacej  rytuał, ona jest zagubiona duchowo.

Gość gośc

a jak to ma niby działać... np jeśli ktos chce byc z Bradem Pittem? 🤣

Gość monia

też szukam kogoś skutecznego:)

może pogadamy na mailu? :)

monika.maka12@wp.pl

Gość monia

też szukam kogoś skutecznego:)

może pogadamy na mailu? :)

monika.maka12@wp.pl