Nieezapominajka 0 Napisano Czerwiec 12, 2019 Dzień dobry ,mam nadzieję, że nie zabłądziłam. Witam nowe Pytamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agasta 0 Napisano Czerwiec 12, 2019 Ja też bładzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lękajcie się Napisano Czerwiec 13, 2019 błądzisz. Idź na stronę pytamy.online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lękajcie się Napisano Czerwiec 13, 2019 bez kropka com. Po prostu pytamy kropka online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klincz 123 Napisano Czerwiec 13, 2019 Dnia 12.06.2019 o 10:11, Nieezapominajka napisał: Dzień dobry ,mam nadzieję, że nie zabłądziłam. Witam nowe Pytamy. Zabłądziłaś. Tu tylko bezdroża i manowce. Wejdź na forum.Pytamy.online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mumek Napisano Czerwiec 14, 2019 Dnia 13.06.2019 o 14:12, klincz napisał: Zabłądziłaś. Tu tylko bezdroża i manowce. Wejdź na forum.Pytamy.online To nowe pytamy zbyt kontrolowane i do tego założone przez informatyka który już miał wcześniej kilka banów za bardzo mi sie nie podoba, a co dopiero jak widzę tam wiekszosc ferajny lizodupów to mnie jeszcze bardziej zniechęca ,ale ty widocznie na dwa fronty lubisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DlaNadprzyrodzonych2 6 Napisano Sierpień 31, 2019 Poza kafeterią są dwa fora założone przez Użytkowników Pytamy: www . pytamy . darmowefora . pl i http :// pytamy . y0 . memberlist . php Oczywiście bez odstępów Jest też www . forum . pytamy . online (też bez odstępów), więc jest kilka miejsc, na których można się spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość regina Napisano Wrzesień 2, 2019 Na tym ostatnim jest już ponad setka ludzi z dawnego serwisu, tylko nie można pisać z gościa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach