Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna29

Mąż mnie zdradził, bo stwierdził że mam za małe

Polecane posty

Gość Joanna29

Z mężem dużo nas łączy, uwielbialiśmy spędzać ze sobą czas. Podobałam mu się i fizycznie i psychicznie. Od jakiegoś czasu zaczął narzekać na moje małe piersi 65A i zadowalać się przy filmach. Potem dowiedziałam się, że mnie zdradził, ale to według niego nic nie znaczy bo on to zrobił tylko dlatego bo brakowało mu kobiecych piersi, a kobieta z którą to zrobił miała jakieś 70C-D Pokazywał mi jej zdjęcia. Sama znalazłam ją też na Facebooku. Jest bardzo ładna kobietą. W życiu nie czułam się tak brzydka. Nigdy się już z żadnym nie zwiąże, w szkole nie uczyli mnie że kobieta z takim biustem nie ma szans na związek 😭

Gość Gość

Szok

Gość Nieszczęśliwa

To ...a nie facet. Chciał większe to mógł ci kupić! 

Gość tja

Od jakiegoś czasu...aha. Pewnie od czasu kiedy poznal panią cycatke. Mógł się nie żenić jak mu tak przeszkadzal rozmiar Twojego biustu albo zafundować operację. Jeśli on ma małego to co Powinnaś teraz zrobić? ☺

Gość eed

Jezuuu, kobieto, uciekaj od tego ...a

Gość gość
Przed chwilą, Gość eed napisał:

Jezuuu, kobieto, uciekaj od tego ...a

Masz rację, powiem ci jednak że jak fajna, sympatyczna, to i z małymi cyckami bym ją dmuchał.

Gość Joanna29

Prawda jest taka, że każdy mnie zdradzi z takim defektem 😭

Gość Nina

Nie no. I tak każdy facet zdradza. A ci którzy nie zdradzaja to im nie zależy na rozmiarze biustu

Gość gość
Przed chwilą, Gość Joanna29 napisał:

Przestań.Nie rób sobie jaj z poważnych facetów, nie dla każdego wykładnikiem mądrości, atrakcyjności, kobiety są jej cycki.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Nina napisał:

Nie no. I tak każdy facet zdradza. A ci którzy nie zdradzaja to im nie zależy na rozmiarze biustu

Niby z kim zdradza??? Chyba nie z drugim facetem, czyli zdrady idą po połowie. Nie będzie mieć obiektu do zdrady to nie zdradzi.

1 minutę temu, Gość Joanna29 napisał:

Prawda jest taka, że małe piersi nie są żadnym ''defektem'', nie każdy facet gustuje w dużych, a na kobiecy seksapil składa się o wiele więcej czynników. To, że akurat Twojemu mężowi nie pasowały Twoje piersi oznacza tylko tyle, że dla tego konkretnego faceta rozmiar ma znaczenie. I nie pozwól, by przerzucił swoje problemy na Ciebie - wszedł z Tobą w związek dobrowolnie, po czym Cię zdradził i jeszcze bezczelnie podsunął Ci zdjęcie tamtej kobiety. Świadomie wyrządził Ci krzywdę trzykrotnie. Złóż wniosek o rozwód i nie trać więcej czasu na osobę, która nie jest Ciebie warta.

Gość eed

Nie dziwie Ci się, że rozpaczasz, każda kobieta skupiłaby się na swoich "wadach" przez takie coś. Ale ktoś, kto widzi tylko cycki i tym uzasadnia zdradę jest zwykłym s...ysynem nie wartym Twojego rozpaczania. Też mam małe piersi i tez kiedyś facet zostawił mnie jak zainteresowała się nim cycata pindzia. Też rozpaczałam, ale to było dla mnie błogosławieństwo, dopiero później zaczęłam żyć. Głowa do góry, zostaw go, niech spada na bambus jaskiniowiec

Gość gość

Ewidentne prowo, 30'C i sezon ogórkowy - a pelikany łykają.

Gość gość

Moja siostra ma większe cycki od Ciebie i się tak nie chwali 

Gość gość

A jak byś miała Raczysko w takim cycku dopiero bys plakala musieli by Ci odjąć 

Gość gość

I czym Ty biedna byś się chwalila sztuczna proteza

Gość Maja

Powiedz mu albo kochanka albo funduje ci ładny biust co??? chce miec niech wyskakuje z kasy a nie szuka podniet i jeszcze ci o tym mówi chryste...Panowie  tak nisko oceniacie swoje kobiety..?? rzygać sie chce...nieraz czytam ze kobieta  ma zniszczona figure po porodach to szanowny małżonek pomóc kobiecie szuka nastepnej koorwa pajace jak nic

Gość gość

ale nudne provo oo zieew

Gość Maja

sa jestes nudny 

Gość Gość

Deski są aseksualne.

Gość Joanna29

Dlatego już nikomu nie zaufam. Widocznie z tak małym biustem nikt mnie nie pokocha. Nie każdemu widocznie jest pisana miłość 

Gość Gosc

Nie jest ciebie wart. Dla niego wartosci to są cycki ? Szok nie przezyl tragedii w żuciu jeszcze zeby docenić . Gdybys zachorowała to miałby cie w dupie .

Gość Gosc

Uczucia maja tylko kobiety 

facety to dno

Gość Wojciech z Katowic

Autorko tematu nie powinaś się w ogóle przejmować swoimi piersiami. Uwierz mi ze są faceci którzy marzą o takich kobietach, w tym na przykład ja. Piersi w większych rozmiarach może i są fajne jak są młode. Ale z wiekiem tracą na swoim uroku w większości przypadków. Natomiast małe zawsze są tam gdzie ich miejsce. 

Gość Pollaadaa

Miałam koleżankę z małymi cyckami,od szkoły podst miała największe branie wśród chłopaków bo była ładna,szczupła,wysportowana a ten Twój niech nie odwraca kota ogonem łajdak zwalając winę na Twój biust...drań i tyle

Gość Joanna29

Małe jest piękne, a ja mam takie jak ta główna aktorka z filmu "Piraci z Karaibów". Jak mu nie pasowały mógł się ze mną nie wiązać 

Gość Gość

Normalny chłop dałby na cycki jeśli tak go boli brak u kobiety. Widocznie na biedaka trafiłaś i pieèrdole.

Gość Kaja brzydkie imię

Nie zazdroszczę takich dużych cycków

Gość Hgffcc

Ja mam małe i ciągle spotykam facetów już znudzonych wielkimi cyckami którzy małe wola. Po prostu większość, kobiet ma duże więc jak facet doświadczony to mu się opatrzy.... Miał 10 z wielkimi to teraz male dla niego to coś ekstra.

Tylko niedoświadczonych unikać .....

Gość gość

Ale o peruki są zajebiste