Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna29

Mąż mnie zdradził, bo stwierdził że mam za małe

Polecane posty

Gość Hgffcc

Operacji nigdy bym nie zrobiła. Szukać doświadczonego, jak chłop miał 20 lasek z dużymi to naprawdę już go rozmiar tak nie kręci... Wiem co mówię.

Gość gość

...isz tak zrób że percing w sutach blysniesz przed chłopakami 18 latkami

Gość A ja jajjjah
36 minut temu, Gość Hgffcc napisał:

Operacji nigdy bym nie zrobiła. Szukać doświadczonego, jak chłop miał 20 lasek z dużymi to naprawdę już go rozmiar tak nie kręci... Wiem co mówię.

Coś w tym jest. Mój aktualny kochanek miał wiele kobiet. Nawet prostytutek. Ja mam cycki 70c , jestem niska i szczupła i uwielbia moje ciało

Gość Gosc
45 minut temu, Gość Hgffcc napisał:

Mial z duzymi, teraz ma ciebie z malymi i za chwile wymieni cie na srednie.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Joanna29 napisał:

Dlatego już nikomu nie zaufam. Widocznie z tak małym biustem nikt mnie nie pokocha. Nie każdemu widocznie jest pisana miłość 

Proszę Cię o jedno..nie trać wiary przez jednego palanta nie każdy facet taki roszczeniowy..ja mam rozstępy na brzuchu i wiadomo nie każdemu musi się podobać..a to tylko świadczy o facecie ..

Gość gość
3 godziny temu, Gość Wojciech z Katowic napisał:

Autorko tematu nie powinaś się w ogóle przejmować swoimi piersiami. Uwierz mi ze są faceci którzy marzą o takich kobietach, w tym na przykład ja. Piersi w większych rozmiarach może i są fajne jak są młode. Ale z wiekiem tracą na swoim uroku w większości przypadków. Natomiast małe zawsze są tam gdzie ich miejsce. 

gej

Gość gość
2 godziny temu, Gość Hgffcc napisał:

Ja mam małe i ciągle spotykam facetów już znudzonych wielkimi cyckami którzy małe wola. Po prostu większość, kobiet ma duże więc jak facet doświadczony to mu się opatrzy.... Miał 10 z wielkimi to teraz male dla niego to coś ekstra.

Tylko niedoświadczonych unikać .....

Nie ma czegoś takiego jak facet znudzony dużym biustem (u szczupłej kobiety). To tak jakby napisać, że kobieta jest znudzona wysokimi, postawnymi facetami i chciałaby rzekomo dla odmiany chuderlawego kurdupla. 

Gość xyz
2 godziny temu, Gość Hgffcc napisał:

brednie

Gość Jan
11 godzin temu, Gość Joanna29 napisał:

w szkole nie uczyli mnie że kobieta z takim biustem nie ma szans

Nie uczą wielu przydatnych spraw,

Jak obsługa szlifierki kątowej,

Jak wypełniania zeznań rocznych,

Jak robienia pasteryzowanej kiełbasy słoikowej,

Jak zasady działania i naprawy spłuczki toaletowej.

i wielu wielu 

Gość Gosc

Witam po przeczytaniu postów w tej rozmowie zastanawia mnie jedno gdzie jest ta miłość prawdziwa z dawnych lat gdzie ludzie sie spotykali i sie kochali mieli dzieci i żyli razem. Moje zdanie jest takie że każda kobieta zasługuje na miłość prawdziwa. Niewazne jaka jest Twoja sylwetka zasługujesz na prawdziwa miłość. Pytasz kto Cie pokocha? Jeśli chciałabyś to możemy sie spotkać i poznać spokojnie i z czasem moglibyśmy zostać parą. Małe piersi to nie powód do smutku.  Nie martw sie. Byłbym szczęśliwy mając kobiete i wiedząc że kocha mnie szczerze. Bo nie ma nic piekniejszego jak miłość w życiu. 

Gość Gosc

Witam po przeczytaniu postów w tej rozmowie zastanawia mnie jedno gdzie jest ta miłość prawdziwa z dawnych lat gdzie ludzie sie spotykali i sie kochali mieli dzieci i żyli razem. Moje zdanie jest takie że każda kobieta zasługuje na miłość prawdziwa. Niewazne jaka jest Twoja sylwetka zasługujesz na prawdziwa miłość. Pytasz kto Cie pokocha? Jeśli chciałabyś to możemy sie spotkać i poznać spokojnie i z czasem moglibyśmy zostać parą. Małe piersi to nie powód do smutku.  Nie martw sie. Byłbym szczęśliwy mając kobiete i wiedząc że kocha mnie szczerze. Bo nie ma nic piekniejszego jak miłość w życiu. 

Gość Gosc

Powiem w skrócie każda kobieta zasluguje ba prawdziwa miłość i naprawde nie jest wazne jakie ma piersi. Pytasz kto Cie pokocha? Mozemy sie spotkać porozmawiać i z czasem zostać parą. Byłbym szczęśliwy wiedząc ze mam u boku kobiete ktora mnie kocha. 

Gość Gosc

Ja chetnie bym sie spotkal z Toba porozmawial z czasem moze byloby uczucie. Uwazam ze kazda kobieta zasluguje na prawdziwą miłość. Małe piersi to nie problem

Gość Hhhh

Bez przesady 

Gość Zpaznokcilakier

Obok miłości to to nie stało. Dla urozmaicenia pożycia , powiedz mężowi , że ponieważ jesteś znudzona jego marnym 12 cm penem, jesteś aktualnie na etapie szukania boskiego Alvaro z 23 centymetrami. Że musisz zobaczyć , sprawdzić i spróbować jak to jest. Musisz bo inaczej się udusisz. Powodzenia 😗 Jemu wolno? Tobie też! 

Gość Gość

Ja bym mojemu chętnie tak powiedziała, ale niech szuka szczęścia..... Ja swoje już znalazłam 🙂

Gość miholinski
18 godzin temu, Gość Joanna29 napisał:

Prawda jest taka, że każdy mnie zdradzi z takim defektem 😭

ale wy baby durne jesteście, jaki "defekt"? 

Gość yuri
14 godzin temu, Gość Hgffcc napisał:

jej facet to cymbał, nie wiem po co z takim siedzi