Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola

Znudzil mnie zwiazek z mezem ! Chce romansu!

Polecane posty

Gość karola

4 lata po slubie, 6 lat razem.... on mnie znudzil... potrzebuje emocji, nowego mezczyzne...czy to nie byla  milosc czy to normalne?

Gość gość

Najpierw się rozwiedź. Co ty na to?

Gość karola

jest dobrym mezem ale jest nudny... wiem ze lepiej nie trafie, dba o mnie placi za wszystko, mialam wczesniej okropnych chlopakow, ale byli lepsi w lozku, a w zyciu porazka, ten jest swietny w zyciu a w lozku porazka, szukam kogos kto go zrekompensuje... przykre ale prawdziwe 😞

Gość cóż wszystkie kobiety

zdradzają,

życie 😄

kożystaj !!!

Gość Gość
9 minut temu, Gość karola napisał:

jest dobrym mezem ale jest nudny... wiem ze lepiej nie trafie, dba o mnie placi za wszystko, mialam wczesniej okropnych chlopakow, ale byli lepsi w lozku, a w zyciu porazka, ten jest swietny w zyciu a w lozku porazka, szukam kogos kto go zrekompensuje... przykre ale prawdziwe 😞

To pokaż mu jakie masz oczekiwania w łóżku, przejmuj inicjatywę i pokaż mu jak należy się kochać.

Gość gość

nie warto. znajdziesz chętnego byczka bez kłopotu, troche poświntuszycie, ty się zaangażujesz na maksa, emocje będą a jakże.  po czym mu sie znudzisz (jeszcze lepsza jazda) i puści cię w trąbę, nudny mąż się dowie i zostaniesz z ręką w nocniku.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

nie warto. znajdziesz chętnego byczka bez kłopotu, troche poświntuszycie, ty się zaangażujesz na maksa, emocje będą a jakże.  po czym mu sie znudzisz (jeszcze lepsza jazda) i puści cię w trąbę, nudny mąż się dowie i zostaniesz z ręką w nocniku.

Dokładnie, takich historii są miliony. Pamiętaj ze kobiety bardzo czesto zako...ą się po seksie a dla facetow seks to tylko seks z reguły i potem to TY będziesz cierpieć. 

Gość Max

Zapytaj meza moze bedzie mial ochote na jakis 3? Moze chetnie zobaczy jaka k...we ma pod dachem dajaca innemu pi....y

Gość Sadd

Ja zdradzam od prawie 10 lat i mąż się nie dowiedział polecam jest masa wspomnień