Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Poznam sponsora Trójmiasto

Polecane posty

Gość Kasiunia

Zapomniałam napisać, że przyjmuję klientów w swoim mieszkaniu tylko do 22:00, bo mieszkam z moją piątką dzieci a dzieci wcześniej chodzą spać. Sama je wychowuję.

Gość Jan
2 minuty temu, Gość Kasiunia napisał:

Witam, na rynku jest wiele zabezpieczeń więc zawsze mogę z tego skorzystać (zabezpieczenia fizyczne/ farmakologiczne). Oczywiście mam pełną świadomość ryzyka, które za tym stoi dlatego zależy mi na jednej, ewentualnie dwóch stałych relacjach. Wymagam również potwierdzenia z badań lekarskich, że dana osoba nie jest nosicielem żadnych chorób. 

Mam nadzieję, że Ty jesteś zdrowa prostytutko.

Gość Kasiunia
5 minut temu, Gość Jan napisał:

Czy mogę liczyć na dyskrecję z Twojej strony ? Dlatego zależy mi na dyskrecji, bo sama wiesz, że ludzie niezbyt przychylnie patrzą na to, że ktoś chodzi do prostytutki.

Proszę się nie obawiać. Zresztą mój wygląd/aparycja całkowicie nie wskazuje na to, że mogę mieć coś wspólnego z tym tematem. Począwszy od stonowanego i eleganckiego ubioru, a kończywszy na naturalnej urodzie. 

Gość Jan
28 minut temu, Gość Kasiunia napisał:

oralny bez zabezpieczeniu, pieszczoty, wzajemna masturbacja, skończy łam Bibliotekoznawstwo, 350 zł za godzinę jak wcześniej pisałam

Tutaj podszywy. Przepraszam, do biura mi się Pani nie przyda, nie skorzystam z Pani usług. Pozdrawiam

Gość Bartek
1 godzinę temu, Gość Kasiunia napisał:

Witam, poznam eleganckiego Pana, któremu zaoferuje swoje usługi w zamian za solidne, miesięczne wynagrodzenie. Mam 29 lat, jestem elegancką Panią z wyższym wykształceniem, mieszkam w Trójmieście i potrzebuje pilnie kasy na nowy samochód. Nie mam nałogów. Nie pije, czasem okazyjnie zapale iqosa i tyle. Mam 175 cm i kobiece kształty (waga 68 kg). Zainteresowanych proszę o komentarz poniżej z mailem. Tylko poważne oferty. Ściskam i pozdrawiam. 

Od kiedy jest Pani prostytutką ?

Gość Kasiunia
1 minutę temu, Gość Jan napisał:

Tutaj podszywy. Przepraszam, do biura mi się Pani nie przyda, nie skorzystam z Pani usług. Pozdrawiam

Przecież nie będziemy się kochać w biurze tylko w łóżku. Kiedy przyjdziesz do mnie?

Gość Kasiunia
3 minuty temu, Gość Kasiunia napisał:

Zapomniałam napisać, że przyjmuję klientów w swoim mieszkaniu tylko do 22:00, bo mieszkam z moją piątką dzieci a dzieci wcześniej chodzą spać. Sama je wychowuję.

Proszę nie oceniać wszystkich po sobie, a nade wszystko podszywać się fałszywie pod moją osobę. Jestem stanu wolnego, mam własne mieszkanie - tak własne, całkowicie własne. Nie posiadam dzieci i reprezentuje całkowicie odmienny pogląd na dorosłe życie niż 3/4 dorosłych Polek. 

Gość Jan
1 godzinę temu, Gość Kasiunia napisał:

Witam, poznam eleganckiego Pana, któremu zaoferuje swoje usługi w zamian za solidne, miesięczne wynagrodzenie. Mam 29 lat, jestem elegancką Panią z wyższym wykształceniem, mieszkam w Trójmieście i potrzebuje pilnie kasy na nowy samochód. Nie mam nałogów. Nie pije, czasem okazyjnie zapale iqosa i tyle. Mam 175 cm i kobiece kształty (waga 68 kg). Zainteresowanych proszę o komentarz poniżej z mailem. Tylko poważne oferty. Ściskam i pozdrawiam. 

ILE by kosztowało, jakbym chciał Ciebie rozdziewiczyć?

Gość Bartek

Kaśka, czy jesteś dumna z tego, że wykonujesz najstarszy zawód świata czy pracę cipką?

Gość Kasiunia

Z uwagi na to, że dyskusja sięga do nikąd chętnych odsyłam do kontaktu mailowego: kejti140392@wp.pl. Zaznaczam, że interesują mnie tylko i wyłącznie poważne oferty, ponieważ sama jestem poważną osobą. Jeżeli ktoś robi sobie ze mnie żarty to proszę przestać i nie marnować mojego czasu. Zazwyczaj jestem dostępna w tygodniu od godziny 17. Weekendy wolne, chybaze trafi mi się służbowy wyjazd. Jestem całkowicie zdrowa, posiadam na to stosowne dokumenty i również tego samego oczekuje od osoby zainteresowanej. Moje oczekiwania finansowe podałam wyżej, ogólny zakres usług też zatem moja obecność tutaj już jest bezcelowa. Dostępna będę pod podanym adresem mailowym. Pozdrawiam, Kasia

Gość gość

W którym mieście wykonuje Pani swój zawód cipkodajki - w Gdańsku, Sopocie czy Gdyni?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Kasiunia napisał:

Z uwagi na to, że dyskusja sięga do nikąd chętnych odsyłam do kontaktu mailowego: kejti140392@wp.pl. Zaznaczam, że interesują mnie tylko i wyłącznie poważne oferty, ponieważ sama jestem poważną osobą. Jeżeli ktoś robi sobie ze mnie żarty to proszę przestać i nie marnować mojego czasu. Zazwyczaj jestem dostępna w tygodniu od godziny 17. Weekendy wolne, chybaze trafi mi się służbowy wyjazd. Jestem całkowicie zdrowa, posiadam na to stosowne dokumenty i również tego samego oczekuje od osoby zainteresowanej. Moje oczekiwania finansowe podałam wyżej, ogólny zakres usług też zatem moja obecność tutaj już jest bezcelowa. Dostępna będę pod podanym adresem mailowym. Pozdrawiam, Kasia

Cześć prostytutko.

Gość gość

Podbijajmy temat PROSTYTUTCE, żeby się nie zgubił.

Gość Kasiunia

Potrzebuje szybko kasy wiec decydujcie sie tym pierwszym chetnym moge zaoferowac znizke 50 procentowa ! Jako promocja !  Zonatym moge dac znizke 30 proc. ! Licze tez na samotnych ktorzy moga liczyc u mnie na 'darmowa probe ' np.w aucie albo w hotelu lub w parku albo w lesie na kocyku, zapraszam chetnych panow i panie, bedzie mi bardzo milo .

Gość Kasiunia
1 minutę temu, Gość Kasiunia napisał:

Potrzebuje szybko kasy wiec decydujcie sie tym pierwszym chetnym moge zaoferowac znizke 50 procentowa ! Jako promocja !  Zonatym moge dac znizke 30 proc. ! Licze tez na samotnych ktorzy moga liczyc u mnie na 'darmowa probe ' np.w aucie albo w hotelu lub w parku albo w lesie na kocyku, zapraszam chetnych panow i panie, bedzie mi bardzo milo .

Spadaj podszywie, bo aż tak nie jestem zdesperowana żeby za darmo dawać doopy.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Bartek napisał:

Kaśka, czy jesteś dumna z tego, że wykonujesz najstarszy zawód świata czy pracę cipką?

Jeszcze nie zaczęłam. 

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze nie zaczęłam. 

To było pytanie do Kaśki (nick Kasiunia) a nie do Ciebie.