Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie podambomyslezewnaglupa

Nie wiem co mam o tym myslec ?

Polecane posty

Gość Nie podambomyslezewnaglupa

Jak wyzej  za duzo mam takich zdazen,dlatego pragne sie z wami nimi podzielic  jesli chcecie oczywiscie, nie wiem od czego zaczac,wiem wiem najlepiej od poczatku chmmmmm... prosila bym znawcow i ludzi ktorzy maja wiedze o takich zjawiskach moze sie uda ?  Otoz od kiedy zmarlo moje ulubione zwierzatko domowe mam dziwne przypadki i nie w nocy jak by mozna bylo opowiadac,NIE  bo ... w dzien to sie dzieje i to teraz w tygodniu  a nie jestem psychicznie chora zapewniam i nie przewidzialo mi sie nic patrze realnie na wszystko co mnie otacza. A wiec od jakiegos roku mialam bardzo dziwne zjawiska -no dla mnie , np podchodze do drzwi a tu dzwonek aby trzwi otworzyc bez klucza,no pomyslalam zart sasiada i weszlam,zaraz zapomnialam bo ktory to siasiad odj ... taki numer ? No dobra to sie powtorzylo jeszcze kilka razy,pomyslalam fajnie jest nawet nikomu nie mowilam bo po co ? Ale teraz !.jest jeszcze ciekawiej ... hmmmm podchodze do windy a winda sie wlancza no mysle mam pecha i czekam a winda przyjezdrza do mnie mysle ze ludzie sa w niej a tu drzwi sie otwieraja i ... nie ma nikogo ! No tak pare razy pomyslalam ze jakis zart ktos robi sobie no rozni ludzie sa przeciez, ale 3 dni temu bylam z mezem wiec widzial ze winda sama sie otworzyla aby wejsc na pietrze ! No nic znowu przypadek ... wczoraj wychodze z mieszkania a tu patrze guzik od windy sie zapala no mysle to poczekam sobie a tu co ? Winda przyjezdrza, schodze na bok bo mysle ze ludzie w windzie i chca wyjsc a tu ...nikogo nie ma !!! Winda sie zapalila -no guzik i przyjechala do mnie otwieraja sie drzwi i patrze winda jest pusta !!!   Noo kurfffa ! POMOZECIE ?

Gość Fjk

Problemy z elektryką w budynku

Gość Ciekawa

Eee tam jaka elektryka ?  Jakby sie wlanczal i wylanczal prad to by ludzie w windzie stawali miedzy pietrami .

Gość Ciekawa

Nikt nie mial nigdy tak jak ja ? Oco moze chodzic ?  Aaa i jeszcze motyl ! Jade na rowerze dosc szybko spieszylo mi sie na spotkanie a bylo juz pozno a tu motyl siada mi na glowe, jechalam dosc szybko a ten siada mi na glowe kilka razy i krazy przed oczami wiec zaczelam go odganiac i tak chyba z 4 razy ! Jest to mozliwe ?

Gość Ciekawa

Co to moze byc ?