Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna

Czy to infekcja?

Polecane posty

Gość klaudyna

Proszę o pomoc. Mam okropne pieczenie pochwy, świąd, do tego w odbycie. Od kilku dni. Jestem za granicą, lekarz odpada (powrót za 3 tygodnie). Czy to grzybica? A może kandida?
Śluz normalny, nie widzę zmian, żadnych krostek, niczego. Jest inaczej niż wcześniej jak miewałam infekcje, bo wtedy były białe grudki, coś jak ser. Teraz nic, normalny śluz, tylko to pieczenie...

Zastanawiam się też czy mogę mieć chorobę weneryczną? Miałam stosunek bez zabezpieczenia z nowym chłopakiem. On miał wcześniej kogoś. U niego nie ma objawów... Czy to może być choroba? Jeśli tak, to jaka?

Jestem za granicą, do lekarza nie mam szans póki co...

Gość Gosc

Tak może to być choroba weneryczna. Najpierw sprawdź i ewentualnie wyklucz grzyba i bakterie- u ginekologa. A potem zbadaj się pod kątem wirusów. Porozmawiaj tez z chłopakiem, ale wiele chorób U mezczyzn przebiega bezobjawowo lub objawy są skąpe 

Gość patka

Myślę że żadnych objawów odnośnie infekcji nie można bagatelizować. W końcu zawsze lepiej jest zapobiegać niż leczyć, a w przypadku takich problemów to może być naprawdę różnie dlatego nie czekajmy tylko zapisujmy się do ginekologa. U mnie ostatnio wystąpiło jakieś drobne zapalenie to zalecone miałam stosowanie żelu papilocare

Gość lekarka

na pewno trzeba suę udać do lekarza