Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragoniasty

Jak tam kafeterianki kuciapki i cyce się poca w takie upały co nie? ;D

Polecane posty

Gość Dragoniasty

O co sz m a t y macie taki ból d u p y? ;D Ciekawe co to za dragon do Sylwi zarywa?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

O co sz m a t y macie taki ból d u p y? ;D Ciekawe co to za dragon do Sylwi zarywa?

Swietojebliwy  taki się zrobił, dla ukochanej😂😂😂. Pasujecie do siebie😂😂😂

Gość Gość

W całej sytuacji to bardziej współczuję Dragonowi bo ta kobieta na literę S jest jakaś nienormalna i nieobliczalna w swoim zachowaniu..Ty wiesz kim ja jestem,Ty wiesz co ja o Tobie wiem..żenada.Kobieto!!!dla mnie jesteś nikim ,a swoim zachowaniem na kafe pokazujesz,że nawet charakter do du.py wiec czym się zachwycać,tylko współczuć

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Ty nie wiesz jakie mogą być tego skutki takiej gadki. Wiesz kim ja jestem, ja wiem kto ty wiec o co ci chodzi. 

To jej wpis,Pani na literę S..porażka sezonu 2019,a lato jeszcze się nie zaczęło.Kobieto,ogarnij się,żaden facet z takim ....anym człowiekiem by nie wytrzymał

Gość gosc😂😂😂
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To jej wpis,Pani na literę S..porażka sezonu 2019,a lato jeszcze się nie zaczęło.Kobieto,ogarnij się,żaden facet z takim ....anym człowiekiem by nie wytrzymał

Dragon zniesie😂😂😂, całe dnie na forum siedzi to i z ta panią da rade😂😂😂

Gość Gość

A miał lepszy wybór,ale jak zadowala go tania jakość to jego sprawa,jego życie:))))))))))))

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

No co ty a tyłu by chciało 🙂

Gość porażka

Zaraz wpadnie ze święcą i wodą święconą i wam się wszystkim oberwie..wy nie wiecie kto ona..hahahahha