Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksana

Gdzie w katowicach leczyliście kzm i boreliozę?

Polecane posty

Gość Roksana

Niestety ukąsił mnie kleszcz i okazało się, że mam boreliozę. Wiecie gdzie w katowicach i okolicach mogę się leczyć?

Gość Sylwia

Leczyłam się z borelizy w lux medzie w katowicach, oni mają siedzibę na karłowicza.

Gość Ewelina

A robiłaś zwykłe badanie czy przyniosłaś kleszcza? Bo słyszałam, że jak się chce sprawdzić czy jest się chorym na boreliozę to można przynieść kleszcza i jego się wówczas bada pod kątem boreliozy.

Gość Roksana

Serio tak można? Nie ja miałam standardowe badanie, z resztą jakoś nie miałam ochoty się z kleszczem bardziej zaprzyjaźniać.

Gość janek

jak świony są ci po drodze to ja się tam leczyłem w derma clinique u doktor żerdzińskiej.

Gość Angela

Z własnego doświadczenia polecam Ci centrum medyczne vitalea, które znajduje się przy staromiejskiej w Kato. Na miejscu zaproponowano mi leczenie boreliozy za pomocą biorezonansu komórkowego, z resztą na ich stronie leczenie tej przypadłości jest dość fajnie opisane. Oto i link: http://vitalea.pl/oferta/leczenie-boreliozy/ . Szczerze nie zdawałam sobie sprawy, że borelioza to tak realne zagrożenie do póki nie zachorowałam.

Gość milena
Dnia 20.06.2019 o 21:34, Gość Angela napisał:

Z własnego doświadczenia polecam Ci centrum medyczne vitalea, które znajduje się przy staromiejskiej w Kato. Na miejscu zaproponowano mi leczenie boreliozy za pomocą biorezonansu komórkowego, z resztą na ich stronie leczenie tej przypadłości jest dość fajnie opisane. Oto i link: http://vitalea.pl/oferta/leczenie-boreliozy/ . Szczerze nie zdawałam sobie sprawy, że borelioza to tak realne zagrożenie do póki nie zachorowałam.

mówi się tyle o kleszczach, tak przestrzegają, ale dopóki człowiek sam nie zachoruje to całkowicie olewamy temat.

Gość Basia

A jak wygląda takie leczenie?