Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Czy myslami mozna wyrzadzic komus krzywde ?

Polecane posty

Gość gosc

Loze masonskie,czy satanisci korzystaja z wiedzy ezoterycznej,do ktorej niewtajemniczeni nie maja oczywiscie dostepu.Wiadomo,ze w gre wchodzi czarna magia ale tez nauka o potedze umyslu.Slyszalam,ze potrafia oni sie skoncentrowac myslami na jakiejs osobie,ktora chca zniszczyc a ta w tym momencie nagle pada,bo dostala zawalu serca...oczywiscie jest to nieuzasadnione,ale mysle,ze nie sa to wcale bajki...jakby pomyslec,do jakiego stopnia mozna by rozwinac umiejetnosci mozgu,skoro uzywamy zaledwie 10 procent...

Gość Ezzzz
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Loze masonskie,czy satanisci korzystaja z wiedzy ezoterycznej,do ktorej niewtajemniczeni nie maja oczywiscie dostepu.Wiadomo,ze w gre wchodzi czarna magia ale tez nauka o potedze umyslu.Slyszalam,ze potrafia oni sie skoncentrowac myslami na jakiejs osobie,ktora chca zniszczyc a ta w tym momencie nagle pada,bo dostala zawalu serca...oczywiscie jest to nieuzasadnione,ale mysle,ze nie sa to wcale bajki...jakby pomyslec,do jakiego stopnia mozna by rozwinac umiejetnosci mozgu,skoro uzywamy zaledwie 10 procent...

Silnemu i wspanialemu mogą nagwizdac, a gnida i tak dostanie zwrot jak nie z tej to z innej strony

Gość gość

Pewien facet pisał mi, że korzysta z mojego nieszczęścia, żeby wyprowadzic z tego szczęście dla siebie. Jest satanistą. Rzeczywiście, od paru lat wszystko mi się regularnie wali. 

Gość ciekawy temat

up

Gość Gość
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Loze masonskie,czy satanisci korzystaja z wiedzy ezoterycznej,do ktorej niewtajemniczeni nie maja oczywiscie dostepu.

Każdy z nas ma do tego dostęp. Cały wszechświat wypełniony jest informacjami, a ściślej energią pełną danych o wszystkim, wypełnia ona wielośowiaty i łączy w świadomości wszystkie istoty żyjące tu i gdzieś tam, z tym, że niektórzy potrafią znaleźć do tego skarbca drogę bez pomocy tajnych obrzędów. Można zrobić to bez pomocy demonów... można zrobić to samemu. 

Trzeba wiedzieć jednak czym jest zło, a czym dobro i jest to ogromnie ważne właśnie,  w momencie,  gdy jest się atakowany złą energią...

Wiem co mówię😃🙂😶

Z drugiej strony dostęp do całej tej wiedzy jest cholernie trudny, nie potrafią tego zrobić nawet najbardziej rozwinięte cywilizacje. Co innego do małego jej kawałka,  bo dostęp zdobywany jest zazwyczaj za pomocą "tajemnych" ksiąg, ale jest to złe wejście,  nie z tej strony co trzeba.

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Każdy z nas ma do tego dostęp. Cały wszechświat wypełniony jest informacjami, a ściślej energią pełną danych o wszystkim, wypełnia ona wielośowiaty i łączy w świadomości wszystkie istoty żyjące tu i gdzieś tam, z tym, że niektórzy potrafią znaleźć do tego skarbca drogę bez pomocy tajnych obrzędów. Można zrobić to bez pomocy demonów... można zrobić to samemu. 

Trzeba wiedzieć jednak czym jest zło, a czym dobro i jest to ogromnie ważne właśnie,  w momencie,  gdy jest się atakowany złą energią...

Wiem co mówię😃🙂😶

Z drugiej strony dostęp do całej tej wiedzy jest cholernie trudny, nie potrafią tego zrobić nawet najbardziej rozwinięte cywilizacje. Co innego do małego jej kawałka,  bo dostęp zdobywany jest zazwyczaj za pomocą "tajemnych" ksiąg, ale jest to złe wejście,  nie z tej strony co trzeba.

A jak trzeba? Jaki jest inny niż praktyki duchowe sposób?

Gość ciekawt temat
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Pewien facet pisał mi, że korzysta z mojego nieszczęścia, żeby wyprowadzic z tego szczęście dla siebie. Jest satanistą. Rzeczywiście, od paru lat wszystko mi się regularnie wali. 

Daleko na tym nie zajedzie. W pewnym momencie tak zdobyte szczęście go opuści i facet spadnie z wysokiego konia. 

Gość gość

Sataniści niszczą ludziom życie, ale bardziej słowami i czynami. Mój ex wytrwale oczerniając mnie w internecie, a wcześniej mszcząc się na mnie jak tylko się da, zniszczył mi ponad 30 lat życia. 

Gość Gość
Dnia 14.06.2019 o 07:44, Gość gość napisał:

Sataniści niszczą ludziom życie, ale bardziej słowami i czynami. Mój ex wytrwale oczerniając mnie w internecie, a wcześniej mszcząc się na mnie jak tylko się da, zniszczył mi ponad 30 lat życia. 

Przede wszystkim czynami, hejt to dodatek

Gość gość

Być może i można... Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy nie bo zawsze jestem raczej racjonalistką, ale ile razy pewna osoba zapytała się co u mnie słychać i się jej pochwaliłam, że wiedzie mi się w tym, czy w tamtym, to w niedługim czasie zaczęło się psuć w tej sferze.

Np. raz zapytała jak w moim związku, powiedziałam, że się zaręczyliśmy, w przeciagu miesiąca sytuacja tak się zepsuła, że prawie si rozstaliśmy, choć nic na to nie zapowiadało.

Innym razem zapytała gdzie pracuje bo spotkałam ją na ulicy, pochwaliłam się, że w pewnej firmie, nie minął miesiąc i zaczęły się tam problemy.

Być może to zbieg okolicznosci, ale ta osoba generalnie uchodzi za fałszywa, a sama o siebie zartuje, ze jest czarownica i chodzi do wróżek często

Gość gość

A teraz, kiedy ja spotykam, to na wszelki wypadek na pytania co u mnie odpowiadam wymijająco 😉 Ale może sobie wkręcam, choc tak było kilka razy właśnie konkretnie w jej przypadku

Gość Dragon Tajemniczy

Kiełbasa jest sterowana przeze mnie. 

Gość w y p i e r d a l a j
1 minutę temu, Gość Dragon Tajemniczy napisał:

Kiełbasa jest sterowana przeze mnie. 

Nie podszywaj sie pod niego ulomna s z m a t o.

Gość Mason
1 minutę temu, Gość w y p i e r d a l a j napisał:

Nie podszywaj sie pod niego ulomna s z m a t o.

Unicestwimy Cię myślami. 

Gość gosc
15 minut temu, Gość Mason napisał:

Unicestwimy Cię myślami. 

Watpie :)

Gość fds

Myślami nie można .Ale jak człowiek mściwy to potrafi wyrządzić krzywdę  .Myślę że z mściwości człowiek może się posunąć i zrobić innym  wiele  krzywd ,chyba że ktoś inteligentny i uczciwy wtedy odpuści to też zależy od wychowania i osobowości.Sama się przekonałam o tym !

Gość gosc

Taki jeden facet,ktorego odrzucilam chcial mnie wykonczyc psychicznie.Jakbym nie byla silna to juz dawno by mnie zniszczyl.Byl satanista.Od takich ludzi jak najdalej.

Autorko, zapewniam cię, że osób używających tylko 10% mózgu jest niewiele, ale wydajesz się być jedną z nich

Gość non

Trzymaj się .No cóż psycholi nie brakuje na tym świecie ..

Gość Gość
7 minut temu, Gość fds napisał:

Myślami nie można .Ale jak człowiek mściwy to potrafi wyrządzić krzywdę  .Myślę że z mściwości człowiek może się posunąć i zrobić innym  wiele  krzywd ,chyba że ktoś inteligentny i uczciwy wtedy odpuści to też zależy od wychowania i osobowości.Sama się przekonałam o tym !

Mało wiesz pani fabija? 

Gość non

Pisanka s.......j

Gość gosc
2 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

Autorko, zapewniam cię, że osób używających tylko 10% mózgu jest niewiele, ale wydajesz się być jedną z nich

Dlaczego jestes wobec mnie zlosliwa ? Nadepnelam ci gdzies na odcisk ?

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Dlaczego jestes wobec mnie zlosliwa ? Nadepnelam ci gdzies na odcisk ?

Ludzie powtarzający ten mit o 10% mózgu działają mi na nerwy tak samo jak antyszczepionkowcy. 

a swoją drogą to "satanizm" w takiej formie jak tu opisujecie nie ma sensu

Gość fds

No mało wiem ,mało ktoś wytłumaczy?

Gość hehe

Hehe  jakie dzieci .Spać tam już!

Gość gosc
2 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

Ludzie powtarzający ten mit o 10% mózgu działają mi na nerwy tak samo jak antyszczepionkowcy. 

a swoją drogą to "satanizm" w takiej formie jak tu opisujecie nie ma sensu

A w jakiej formie ma sens wedlug ciebie ?