Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyk skąpany w słońcu

Kocham moje wyobrażenie o niej. Tak chyba jest lepiej.

Polecane posty

Gość romantyk skąpany w słońcu

Tak jest chyba lepiej. Bo może gdybym ją lepiej poznał, okazałoby się, że nie jest taką, jaką bym chciał.  Że nie jest romantyczna, nie lubi sprzytulanych spacerów po wyzłoconym jesienią lesie. Z małym termosem grzanego wina. Tylko jest cwaną kobietą "twardo stąpającą po ziemi". Choć nie wygląda na taką.

Więc lepsze chyba ukradkowe spojrzenia w te jej ,mam wrażenie, smutne oczy. 

Gość Gość

Jesteś doorny i wcale mi ciebie nie żal.

Gość Zpaznokcilakier

A nie lepiej się przekonać niż karmić ułuda ? 

Gość gość

A ona jest romantyczna i ma smutne oczy przez Niego..mężczyźni.:(

Gość Gość

To kto ci kazał po wyglądzie oceniać pustaku?

Gość gosc

A mi wyobrażenie o nim prysło jak bańka mydlana,Kolejny raz się przekonałam,że..że nic po mnie w jego "boskim"życiu.

Gość Gosc

Tez bylam smutna w trakcie ostatniej znajomosci bo nie bylam szczesliwa 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Tez bylam smutna w trakcie ostatniej znajomosci bo nie bylam szczesliwa 

Byłam - kluczowe słowo, bo mogło być inne - jestem. Gratuluję.

Gość gość

Kochasz własne pragnienia. 

Gość Gość

Piękne. 🙂

Gość kajusia
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Piękne. 🙂

Piękne ?! Łzawe brednie jakiegoś gamonia co nie umie do kobiet zagadać. Dramat nie facet !

Gość Hania
2 godziny temu, Gość romantyk skąpany w słońcu napisał:

Tak jest chyba lepiej. Bo może gdybym ją lepiej poznał, okazałoby się, że nie jest taką, jaką bym chciał.  Że nie jest romantyczna, nie lubi sprzytulanych spacerów po wyzłoconym jesienią lesie. Z małym termosem grzanego wina. Tylko jest cwaną kobietą "twardo stąpającą po ziemi". Choć nie wygląda na taką.

Więc lepsze chyba ukradkowe spojrzenia w te jej ,mam wrażenie, smutne oczy. 

Do głowy mi nie przyszło ze wino ml,n wlać do termosa 😁👍

Gość ania

Dzis bedzie krotko i na temat, nawet swiecona woda nic nie pomogla :classic_cool:. Sluchaj psujesz sobie zycie na wlasne zyczenie, a przekonasz sie o tym niedlugo. Nie ma idealow, zwiazek polega na ogromnej pracy nad soba. W zyciu chodzi nie o to, zeby za zalety kochac(bo o to nie trudno), ale wady u drugiej osoby akceptowac. Nie ma czegos takiego jak 2 polowki jablka, jestesmy z roznych domow, mamy inne wartosci, wlasnie o te akceptacje chodzi, zeby wady poukladac  na polce niczym najlepsze plyty obok zalet. Zycie to nie bajka, ale tez nie dramat najwiecej jest rozwodow do 6 lat po slubie, wlasnie dlatego, ze wiekszosc nie akceptuje innosci drugiego czlowieka.  Nalogow w to nie wliczam. Ludzie sa egoistami nie umiejacymi isc na kompromisy. 

Nie zyj marzeniami, zejdz na ziemie, bo wyladujesz na marsie i co bedzie?

Gość ania

moj brat ma 170 cm wzrostu,  znalazl  Zone bez problemow  takze bierz sie do roboty i szukaj, Sama  do ciebie nie przyjdzie, po prostu zagadaj, mezczyznie latwiej z tym jak kobiecie, choc ty twierdzisz odwrotnie. 

Nie marnuj zycia, zbyt cenne jest. Najczejsciej czlowiek  przekonuje sie o tym za pozno, wiec tobie mowie. 

Gość MWZ
28 minut temu, Gość ania napisał:

Dzis bedzie krotko i na temat, nawet swiecona woda nic nie pomogla :classic_cool:. Sluchaj psujesz sobie zycie na wlasne zyczenie, a przekonasz sie o tym niedlugo. Nie ma idealow, zwiazek polega na ogromnej pracy nad soba. W zyciu chodzi nie o to, zeby za zalety kochac(bo o to nie trudno), ale wady u drugiej osoby akceptowac. Nie ma czegos takiego jak 2 polowki jablka, jestesmy z roznych domow, mamy inne wartosci, wlasnie o te akceptacje chodzi, zeby wady poukladac  na polce niczym najlepsze plyty obok zalet. Zycie to nie bajka, ale tez nie dramat najwiecej jest rozwodow do 6 lat po slubie, wlasnie dlatego, ze wiekszosc nie akceptuje innosci drugiego czlowieka.  Nalogow w to nie wliczam. Ludzie sa egoistami nie umiejacymi isc na kompromisy. 

Nie zyj marzeniami, zejdz na ziemie, bo wyladujesz na marsie i co bedzie?

Mądrze gadasz. 

Niestety większość przyjmuje te słowa ale bez głębszego zastanowienia, czysto teoretycznie, jak przychodzi czas na praktykę, to  oblewają

Gość cwana o smutnych oczach

Smutne oczy ma i to prawdą przez rozczarowania i krzywdy,a cwana się zrobiła przez ludzi i przez życie żeby nie dać się zniszczyć i żeby sobie poradzić w tej dżungli..i żeby chronić tych których kocha...życie w Polsce często odziera ludzi z romantyzmu i trzeba nauczyć się twardo stąpać po ziemi

Gość klamka zapadła
17 godzin temu, Gość kajusia napisał:

Piękne ?! Łzawe brednie jakiegoś gamonia co nie umie do kobiet zagadać. Dramat nie facet !

Sama jesteś dramatem. A autor to widać uczuciowy delikatny mężczyzna. ❤️ <3<3

Gość Gość
12 minut temu, Gość klamka zapadła napisał:

Sama jesteś dramatem. A autor to widać uczuciowy delikatny mężczyzna. ❤️ <3<3

Głupi,  zakompleksiony,  tchórzliwy chłoptaś a nie romantyczny mężczyzna. Romantyczny MĘŻCZYZNA walczy o kobietę,  nie boi się rozczarowań ani odmowy,  nie jest tchórzliwy i nie fantazjuje o kobiecie a ja zdobywa. 

Gość Lubię

Z Tobą lubiłabym jeszcze bardziej. To i wszystko inne.

Gość Gościu
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Głupi,  zakompleksiony,  tchórzliwy chłoptaś a nie romantyczny mężczyzna. Romantyczny MĘŻCZYZNA walczy o kobietę,  nie boi się rozczarowań ani odmowy,  nie jest tchórzliwy i nie fantazjuje o kobiecie a ja zdobywa. 

HA HA co ty p.ierdolisz, zdobywać to można szczyty w górach a nie jakąś nadętą pindą się przejmować, równouprawnienie jest. 

Gość zxy
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Walczą i zdobywają macho. A skrwawione serca i romantycy cierpią w milczeniu 😞

Gość Gość
8 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

wino w termosie...ja takich eksperymentów nie próbowałabym tak daleko od łazienki

Grzane wino. Umiecie czytać chociaż?