Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yin

Poszukiwana cierpliwa osoba z Poznania

Polecane posty

Gość Owa
6 minut temu, Gość Yin napisał:

która nauczy mnie prowadzić

27 minut temu, Gość Yin napisał:

tak głupią, nierozgarniętą i nie kontrolującą swoich manewrów rękoma i stopami nie jestem 😜

Wiesz jakie manewry masz wykonywać i co jest od czego,

to czego ona/on ma Cię nauczyć?

Gość Yin
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Na razie nie jesteś jeszcze kobietą. Teraz jesteś dziewczyną a kobietą się staniesz jak stracisz dziewictwo.

Bzdura. Ale masz do niej prawo :)

Gość Bartek
Przed chwilą, Gość Yin napisał:

Bzdura. Ale masz do niej prawo :)

Pamiętaj o tym, że jestem zawsze chętny na seks z Tobą. Czy możemy bez prezerwatywy?

Gość Yin
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A czy będę mógł w samochodzie patrzeć na Twoje stopy? Jestem fetyszystą stóp dziewczyn dziewico.

Nie, moje stopy znajdują się w butach i tam pozostaną ;p

2 minuty temu, Gość Owa napisał:

Wiesz jakie manewry masz wykonywać i co jest od czego,

Nie, nie wiem. Powiedziałam tylko, że z moją motoryką i koordynacją wszystko w porządku.

Gość Owa
5 minut temu, Gość Yin napisał:

Nie, nie wiem. Powiedziałam tylko, że z moją motoryką i koordynacją wszystko w porządku.

Nie chodzi mi o intymne manewry.

Gość gość
6 minut temu, Gość Yin napisał:

A czy będzie Ci miło, jak facetowi stanie kootas na Twój widok?

Gość Owa
2 minuty temu, Gość Yin napisał:

Nie, nie wiem. Powiedziałam tylko, że z moją 

Sprawdzimy teoretycznie. Opisz sposób działania sprzęgła. Opisz jak sprawdzisz stan oleju silnikowego. Opisz co zrobisz gdy stoisz na skrzyżowaniu ustawiona do skrętu w lewo aby upewnić się, że możesz zacząć wykonywać manewr skrętu? Opisz jak wykonać poprawnie manewr wyprzedzania? Opisz kiedy podczas jazdy należy zmienić bieg na wyższy, a kiedy na niższy?

Gość gość

y noś cienkie majtki, żeby się Twoja prześliczna cipcia nie odparzyła. Jaki kolor włosów masz nad cipcią? Nie gól intymnego futerka bo owłosiona cipcia jest tajemnicza i bardziej pociąga facetów niż taka bez włosów. Zapamiętasz?

Gość Yin
2 minuty temu, Gość Owa napisał:

Sprawdzimy teoretycznie. Opisz sposób działania sprzęgła. Opisz jak sprawdzisz stan oleju silnikowego. Opisz co zrobisz gdy stoisz na skrzyżowaniu ustawiona do skrętu w lewo aby upewnić się, że możesz zacząć wykonywać manewr skrętu? Opisz jak wykonać poprawnie manewr wyprzedzania? Opisz kiedy podczas jazdy należy zmienić bieg na wyższy, a kiedy na niższy?

Wiem, że nie chodzi ci o sprzęgło samochodowe tylko o to zwane siusiakiem. Spadaj zboczeńcu., bo znajdę twoje IP.

1 godzinę temu, Gość Yin napisał:

W zamian mogę zaoferować wdzięczność, znajomość i 30zł za godzinę tortur ze mną ;p

Znajdą się zainteresowani?

Jestem zainteresowana, w razie potrzeby napisz na priv, też kiedyś zaczynałam. Pogadamy i zdecydujesz, czy Tobie odpowiadam, jako instruktorka jazdy. Nie wezmę pieniędzy za naukę, moje jedyne warunki, to opłacenie benzyny i połowiczne pokrycie ewentualnych szkód (których raczej nie będzie, postaramy się o to). Z Poznania nie jestem, ale z transportem do wskazanego miasta nie będzie problemu. Widzę, że większość w wątku pisze z podtekstem - u mnie go nie ma, bez obaw.

Gość Yin
1 minutę temu, Nenesh napisał:

Jestem zainteresowana, w razie potrzeby napisz na priv, też kiedyś zaczynałam. Pogadamy i zdecydujesz, czy Tobie odpowiadam, jako instruktorka jazdy. Nie wezmę pieniędzy za naukę, moje jedyne warunki, to opłacenie benzyny i połowiczne pokrycie ewentualnych szkód (których raczej nie będzie, postaramy się o to). Z Poznania nie jestem, ale z transportem do wskazanego miasta nie będzie problemu. Widzę, że większość w wątku pisze z podtekstem - u mnie go nie ma, bez obaw.

Skąd mam wiedzieć, że Pani nie jest lesbijką?

Gość Bartek
3 minuty temu, Nenesh napisał:

Nenesh, czy Ty też nie lubisz facetów tak jak Yin ? Wygląda na to, że obie jesteście lesbijkami niestety.

Gość Yin
2 minuty temu, Nenesh napisał:

Jestem zainteresowana, w razie potrzeby napisz na priv

Napiszę, dziękuję za poważną odpowiedź :)

Gość Yin

Napiszę, dziękuję za poważną odpowiedź :)

Odpowiedź napisał podszywacz. Nie napiszę bo Pani nie znam.

Gość Yin
8 minut temu, Nenesh napisał:

Jeszcze raz przeczytałam Twój komentarz i dla mnie jest w nim zbyt dużo podtekstów erotycznych.

Gość Yin
5 minut temu, Gość Yin napisał:

Odpowiedź napisał podszywacz. Nie napiszę bo Pani nie znam.

Jeszcze raz przeczytałam Twój komentarz i dla mnie jest w nim zbyt dużo podtekstów erotycznych.

Zazdrosne podszywy :) Nenesh, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać. Zamykam wątek i już nie będę się w nim udzielać.

Gość Yin

Czy jest tu jakiś facet, który nauczy mnie kierować autem a jednocześnie potrafi utrzymać swojego siusiaka na wodzy? Seks nie leży w centrum zainteresowania mnie - katoliczki i nigdy nie wpuszczę męskiego siusiaka do piczki.

Gość Yin
1 minutę temu, Gość Yin napisał:

Zazdrosne podszywy :) Nenesh, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać. Zamykam wątek i już nie będę się w nim udzielać.

To pisał podszyw. Ja prawdziwa Yin nadal tu jestem i czekam na pomoc!

Gość Yin
59 minut temu, Gość Yin napisał:

Żadnych chętnych?

.

Gość Yin
1 godzinę temu, Gość Yin napisał:

Żadnych chętnych?

.up