Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia

Jak ujędrnić ciało?

Polecane posty

Gość Natalia

Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na jędrną sylwetkę? Schudłam tylko moja skóra wisi i chciałabym przed wakacjami jakoś ją ujędrnić. Jakieś pomysły?

Gość Asia

A w jaki sposób schudłaś? Bo być może schudłaś za szybko i dlatego Twoja skóra tak wisi.

Gość Natalia

W sumie w trzy miesiące schudłam z 6-7 kilo, ale byłam tylko na diecie. Jakoś ćwiczenia fizyczne mnie nie przekonują. Mogę iść na basen, ale bieganie totalnie odpada.

Gość Zosia

Wydaje mi się, że to właśnie przez to Twoja skóra tak wisi i straciła jędrność, szybko schudłaś, ale bez ćwiczeń. Dla własnego dobra radzę Ci systematycznie chodzić na basen :) Kremy za specjalnie Ci nie pomogą więc pozostają Ci zabiegi proponowane przez medycynę estetyczną. Ja w krakowskiej klinice vesuna skorzystałam z zabiegu vela shape III i byłam bardzo zadowolona z efektów. Zabieg ten i modeluje sylwetkę i ją ujędrnia. Zdecydowałam się na niego ponieważ chciałam poprawić sylwetkę przed swoim ślubem. Z resztą tutaj możesz poczytać trochę na temat tego zabiegu: https://vesuna.pl/blog/sposoby-na-podniesienie-posladkow/ albo poszperać na ich stronce ponieważ ich zabiegi są dokładnie opisane.

Gość Natalia

O super dzięki, poczytam. A ile razy powtarzałaś zabieg?

Gość zosia

ja zabieg powtarzałam w trzech seriach, tyle mi wystarczyło, ale wiadomo, że jest to kwestia indywidualna, która powinna zostać wcześniej omówiona z lekarzem.

Gość gość

www.lenartowiczclinic.pl

Gość Klaudia

Jakoś na taki zabieg to bym się umówiła w ostateczności, najpierw ćwiczenia i dieta, a potem tego typu zabiegi.