Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jol

nie pisz do mnie więcej

Polecane posty

Gość Jol

Cześć! Co o tym sądzicie? Chłopak, który mi się bardzo podoba napisał mi ostatnio smsa: nie pisz do mnie więcej. Mieszkamy daleko od siebie i jemu to przeszkadza. Co mam zrobić? Mi na nim zależy i starałam się przekonać go do siebie. Nie mogę sobie w tej chwili wyobrazić, ze tak zupełnie nie będę miała z nim kontaktu.

Gość gość

coś się stało wcześniej, że tak napisał?

32 minuty temu, Gość Jol napisał:

[...]Mi na nim zależy i starałam się przekonać go do siebie. [...]

Uświadom sobie, że jak facet nic do Ciebie nie czuje, to już nie poczuje. Możesz robić cokolwiek, ale nie przekonasz go, a bycie nachalnym i narzucającym się przyniesie skutek wręcz przeciwny do zmierzonego. Najwyraźniej facet nie chce utrzymywać już z Tobą kontaktu, uszanuj to.

nie pisz do mnie więcej.

Taktowna odpowiedź osoby mającej godność mogła by brzmieć: 'W porządku, uszanuję Twoją decyzję. Jak będziesz chciał, to się odezwij''. Jeśli choć trochę mu zależy na relacji, na pewno napisze. Jeśli nie - sytuacja jest oczywista.

Co mam zrobić?

Zająć się własnymi sprawami i rozwojem osobistym, doświadczaniem życia i poznawaniem nowych ludzi. Prędzej, czy później trafisz na faceta, który podzieli Twoje zaangażowanie i uczucia.