Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionykandydat

Byłem wczoraj na rance, dziewczynie smierdzi z ust

Polecane posty

Gość zranionykandydat

Po pocałunku o malo zwymiotowalem, gorzej niz z kupa, az mi niedobrze jak o tmy pomysle, bardzo ladna dziewczyna, a taki "zapach" z ust, moze jakis gasttrolog wie co jest na rzeczy?mam wrazenie, ze cala randke przetrzymywala baka, az wyszlo ustami..

Gość Gość

Ogólnie polki to mało dbają o higiene, duża część ma ubytki zębów lub nawet brak zębów. Do tego nie myja zębów i nie używają płynu do ust. 

Gość Gość

To problemy z zębami przemo ma tak samo

Gość jaśko
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Ogólnie polki to mało dbają o higiene, duża część ma ubytki zębów lub nawet brak zębów. Do tego nie myja zębów i nie używają płynu do ust. 

A znasz jakieś Polki opróćz swojej mamy?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jaśko napisał:

A znasz jakieś Polki opróćz swojej mamy?

Tak, siostrę.

Gość Eunika

Powiedz jej o tym dla jej dobra 

Gość 707

To jest naprawdę wstydliwy problem, sama się z nim borykam. Zawsze mam przy sobie gumy do żucia, ale nie zawsze pomagają. Zęby mam zdrowe, myje je i nitkuje, a mimo to wciąż jest ten okropny odór, więc przestańcie ludzie gadać że to z braku higieny. Niektórzy potrafią wcale nie myć zębów i z gęby im nie śmierdzi. To są problemy z żołądkiem jak ktoś wyżej już napisał. Niestety nie jest łatwo pozbyć się tego odoru. Jakby wam z gęby waliło to ciekawe czy też byście tak sobie jaja robili, mogę się założyć że nie bo to cholernie krępujące. 

Gość gość

Brzydki zapach z usta może byc zniechęcający, też kiedyś spotykałam sie z facetem pozornie zadbanym, ktoremu nieprzyjemnie pachnialo z ust i ten pozorny szczegol byl powodem, dla ktorego nie lubialam sie z nim calowac i troche ujelo mu to atrakcyjnosci w moich oczach, choc byl przystojny bo sama bardzo dbam o higiene