Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś

Geje wykorzystują paradę do zrobienia imprezki dla siebie samych

Polecane posty

Gość Ktoś

Geje wykorzystują paradę do zrobienia imprezki dla siebie samych.Podczas parady spotykają się geje ze wszystkich miast i parada jest dla nich super sytuacją na potańczenie sobie w przebraniu kobiety i poznanie kolejnego kochanka.Natomiast ta ich manifestacja obchodzi ich tyle co zeszłoroczny śnieg.

Gość taka sobie

dużo gejów ma zrytą psyche / znałam takiego tomka normalnie czub / z zachowania podobny do tego łukasza darłaka z big brothera tylko młodszy / on zamiast iść do pracy to stroi sie i szuka sponsorów / normalnie chłopak ma zryty mózg

Gość Gość
4 minuty temu, Gość taka sobie napisał:

dużo gejów ma zrytą psyche / znałam takiego tomka normalnie czub / z zachowania podobny do tego łukasza darłaka z big brothera tylko młodszy / on zamiast iść do pracy to stroi sie i szuka sponsorów / normalnie chłopak ma zryty mózg

A ile kobiet tak robi? 😉

Zresztą, mężczyzn hetero także...

P.s. skoro wywodzisz swój światopogląd ze śledzenia big brothera to gratuluję realnego osądu... 😉

Gość taka sobie
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

P.s. skoro wywodzisz swój światopogląd ze śledzenia big brothera to gratuluję realnego osądu... 😉

w tym obecnym big brother byli sami porządni ludzie np.łukasz darłak z wykształcenia psycholog a zachowanie dziecka 15letniego,inni to piosenkarka,blogerka,przedsiębiorczyni Iza itd.,więc na tym sie oparłam