Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka768

Meble w jadalni

Polecane posty

Gość ilonka768

Potrzebuję pomocy w wyborze mebli do jadalni. Możecie powiedzieć na jakie się zdecydowaliście? Właśnie urządzam dom i na jadalnie nie mam żadnego pomysłu.

Gość Madziax90

U mnie wszystko brane z internetu, bo w okolicy albo nie ma wyboru albo ceny z kosmosu! 😕 Najwiecej mamy z allmeblo i też stąd się najlepiej sprawdzają 🙂

Gość isabell82

Dokładnie! U nas jest tak samo - wszystko zamawiamy przez internet. Nie wiem co się dzieje ze sklepami stacjonarnymi ale ofert mają coraz gorsze. Meble do jadalni bez problemu zamówisz tutaj https://www.salonmeblowy.net.pl/ Mają porządne stoły i krzesła. Można też kupić fotele. Sama myślę o fotelach do salonu stamtad. 

Gość werka991

Korzystałam z oferty sklepu salonmeblowy.net.pl i również polecam zakupy tam. Mamy stół dębowy od nich i służy nam bardzo dobrze. Cały czas wygląda jak nowy chociaż bardzo często z niego korzystamy. Fotele też mają super - moja mama zamawiała. 

Gość ulka55

Mam stół z drewna bukowego ze sklepu salonmeblowy.net.pl Jest duży i rozkładany - idealny dla dużej rodziny lub na rodzinne imprezy. Ogólnie oferta sklepu jest bardzo szeroka i myśle, że bez problemu znajdziesz tam meble do jadalni. 

Witam mam do sprzedania trochę ekskluzywnych mebli / zestawów z wyższej klasy.
Sytuacja wygląda tak, że kiedyś miałem własną firme z ekskluzywnymi meblami i po jakimś czasie przestałem się tym zajmować z powodów osobistych.
Do tych czas je trzymałem w budynku który był w trakcie budowy/renowacji ( w dobbrych warunkach oczywiście, zapakowane, brak wilgoci i tp. ) 
I właśnię nadszedł czas kiedy już bliżej końca i muszę je sprzedać.
Nie będę się zbytnio rozpisywać poprostu jeśli ktoś był by zainteresowany ich zakupem w linku poniżej podaję wam moją starą stronę,

na której po przejściu do zakładki ''Produkty'' możecie se coś wybrać ( ceny do negocjacji ). Strona: dreamplace.pl

Przy większych zamówieniach / bądz zakupu wszystkiego będzie wieksza zniżka 🙂
Dostawa przez moją ekipe z montażem ( czas wysyłki około 3 dni ), bądz odbiór osobisty.

Link do strony - dreamplace.pl ( kontakty na stronie są nieaktualne !!! )
Także możecie mnie znalezć na takich portalach jak - allegro bądz olx po wpisaniu frazy - Dream Place
Jeśli jesteś zainteresowany pisz najlepiej na Email - bDaniel32DS@gmail.com

Pozdrawiam, Daniel

Ja bym postawila na cos hipsterskiego, moze nawet stol zrobiony z ladnie oheblowanych i lakierowanych palet.