Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

zostawiłam faceta bo poszedl do wiezienia

Polecane posty

Gość gosc

hej , pise tutaj bo potrzebuje rady osób bezstronnych . kilka miesiecy temu moj chlopak poszedl siedziec , nic wielkiego jazda bez uprawnien pod wplywem czyli nikogo nie zabil nie pobil nie ukradl nie spowodowal wypadku wyrok- rok i 8 miesiecy . miesiac jezdzilam pisalam , robilam wszystko , ale bylam wrakiem czlowieka , plakalam dniami i nocami nie wiedzialam co dalej , wiezienie mnie przerazalo. jak chodzilam na widzenia to czulam sie jak kryminalistka , przeszukiwali mnie tak mocno ze balam sie podswiadomie ze cos znajda mimo ze nie mialam nic do ukrycia. trauma do konca zycia. wytrzymalam miesiac , po miesiacu odcielam sie . powiedzialam ze dluzej tak nie moge ze moja psychika juz nie wytrzymuje bylam u psychiatry dal mi leki -wyszlam na prosto. zyje bez lekow. ale mam okropne wyrzuty sumienia . kocham go , nie ma dnia zybym o nim nie myslala . nie wiem czy powinnam ponowic kontakt czy lepiej juz nie nie wiem co dalej

Gość Gość

Czy ktoś mi pomoże?? 😔😔

Gość Iskra

Nie wiem czy dobrze zrobiłaś, ale mój facet który już jestem moim eks facetem, uciekał przed Policją po pijanemu. Złapali go i czeka teraz na sprawę, ja go zostawilam za całokształt i nie żałuję, dla mnie to jest potencjalny zabójca, skoro wsiadł mając dwa promile za kierownicę, dla mnie taki ktoś jest skreślony, a co ty zrobisz to twoja decyzja nikt za ciebie nie może podjąć decyzji czy chcesz z kimś być czy nie.

Gość Gość
3 minuty temu, brokentiger87 napisał:

nic wielkiego jazda bez uprawnien pod wplywem

x

0/10 i WY'P'I;E;RTALAJ. pomogłam?

Udajesz oburzenie 🤣