Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaa

problemy z dopasowaniem antykoncepcji.

Polecane posty

Gość ankaaa

Jakiego ginekologa w Krakowie  polecacie który pomoże mi dopasować moją antykoncepcje ? 

Gość gość

Miałam problemy z dopasowaniem antykoncepcji dopóki nie rozpoczęłam współpracy z .knapik-rybka.org.pl/. Zdecydowałam się ostatecznie na założenie wkładki domacicznej hormonalnej. Można na miejscu jedną z najlepszych na rynku dostać, więc to dodatkowy plus moim zdaniem. Bardzo dobrze się czuję, nie ma problemów w łóżku, których się obawiałam. Rozsądne rozwiązania dla kobiet, które nie chcą już mieć dzieci. Pozdrawiam.

Gość ania

Ja znów się zdecydowałam na tabletki, wkładkę jak się założy to już na długi czas a tabletki jak się będziemy o dzidziusia starać to zawsze po konsultacji z ginekologiem można odstawić. My akurat planujemy. Więc w mojej sytuacji belara, którą biorę jest dla mnie lepszą opcją.

Gość Aldona

Mnie siostra zainteresowała diafragma caya, którą z kolei polecił jej znajomy ginekolog. Mam ją już kilka miesięcy i jeszcze mnie nie zawiodła. Jest niewyczuwalna no i dobrze zabezpiecza.

Gość ilon

ja mam tabletki i nie zamierzam zmieniać

Gość Ginekolog

Po prostu aborcję przeprowadzają i będzie git

Gość Lena

Ja mam ginekologa, który przede wszystkim słucha i pomaga dobrać antykoncepcję a nie przepisuje tabletki bo tak najłatwiej. Mnie już jakiś czas temu zaproponowałam diafragme caya- kapturek naszyjkowy, który zakłada się bezpośrednio przed współżyciem i wyjmuje po stosunku. U mnie się sprawdza.

Gość Oleska

Najważniejsze są badania i trzeba je zrobić, żeby nie mieć skutków ubocznych, na dobry początek fajne są tabletki z mniejsza ilością hormonów np. vibin mini.