Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieciara123

BRAK FIGURY

Polecane posty

Witam ! Mam 16 lat i jestem tak totalnie nieproporcjonalna ! Jestem dość wysoka i w miarę szczupła 183 cm . Ale niestety jestem nieproporcjonalna , mam szerokie barki jak u chłopaka , nogi mam chude (z tego się cieszę ) brzuch mam odstający , tyłek mam mały. I brak piersi no i niewidoczna talia. Wiem że to błahostka ale to mi sprawia trudność w wyjściu z domu chociażby . Aby pozbyć się brzucha ćwiczyłam przez co moje piersi zmalały i schudłam. Ćwiczyłam oczywiście w domu . Minimalnie pomogło . Teraz mam zamiar ćwiczyć na pupę ale właśnie PYTANIE moja pupa jest okrągła ale naprawdę malutka jak u dziecka. Czy aby rozbudować pupę mogę pić białko po treningu w DOMU ? czy będą jakieś rezultaty ? Zaczęłam więcej jeść ale czuję że pójdzie w brzuch . PROSZE POMOCY.   Czuję się dziwnie gdy jestem wśród koleżanek a one mają wszystko w normie :)) może jakieś rady ? Co robić ? 

Gość Ktoś

Zajrzyj na blog codziennie fit. Tam znajdziesz dobry post na temat bialka  a dziewczyna kompetentna wiec mozesz napisać i zapytac.

A odstajacy brzuch czesto wynika ze złej postawy.