Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna

Żyjesz ?

Polecane posty

Gość niespokojna

Coś ci się przylepił do prawej półkoli ?może gówienko 😘

Gość Wahają Cię??
12 minut temu, Gość niespokojna napisał:

Rozczaruje cię brzydzę się patologia jestem normalna żyje na średnim poziomie pracuje i dbam o siebie  .Szanuje ludzi i nie oceniam .On nie jest oszołomem jest zwyczajnym chłopakiem z ambicjami .

Lubisz gówienka smacznego 

Dziwne!@bo smierdzisz na odległość 😂😂😂🤣

Gość Gosc
13 minut temu, Gość niespokojna napisał:

Coś ci się przylepił do prawej półkoli ?może gówienko 😘

Laska wysylajaca całusy z sercem na kafe do obcych ludzi to zenuuuuasa😛😛😛

Gość Gość

Daj jej spokój. Niespokojna jest to O czym piszemy??jak zwykle o tęsknocie za kimś,za czymś,za piątą klapką w głowie.Niech się raduje jak inne tępe z kafe że ktoś poczyta jej temat.Zyjesz?dla Ciebie umarlem😜😜😜😂🤣🤣🤣

Gość Jane
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Daj jej spokój. Niespokojna jest to O czym piszemy??jak zwykle o tęsknocie za kimś,za czymś,za piątą klapką w głowie.Niech się raduje jak inne tępe z kafe że ktoś poczyta jej temat.Zyjesz?dla Ciebie umarlem😜😜😜😂🤣🤣🤣

Każdego dnia bądź jak żuk i ciesz się z byle gówna 😘

Gość gość

Jak czytam takie pustaki to lepiej być zukiem niż ulomna kobieta jak Ty. Żuk chociaż żyje sobie spokojnie na swoim grajdolku, a Ty  hehe niespokojna nie żyjesz, tylko męczysz i jeczysz na kafe jak zdarta płyta.   

Gość Jane
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak czytam takie pustaki to lepiej być zukiem niż ulomna kobieta jak Ty. Żuk chociaż żyje sobie spokojnie na swoim grajdolku, a Ty  hehe niespokojna nie żyjesz, tylko męczysz i jeczysz na kafe jak zdarta płyta.   

Tu cię rozczaruje żuku nigdy nie jeczylam i nie zakładam tematów poza tym .Generalnie nudzi mi się i zaglądam na ten padół i znalazłam ciebie biednego bez rozumu który nie potrafi żyć realnie .Powiedz dlaczego tutaj jestes? Tracisz czas 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Jane napisał:

Tu cię rozczaruje żuku nigdy nie jeczylam i nie zakładam tematów poza tym .Generalnie nudzi mi się i zaglądam na ten padół i znalazłam ciebie biednego bez rozumu który nie potrafi żyć realnie .Powiedz dlaczego tutaj jestes? Tracisz czas 

A dlaczego Ty jesteś na kafe??bo w życiu Ci nie wyszło i szukasz utraconego życia,ale chyba też tracisz czas.Jestes jak większość kobiet na kafe bez polotu,bez zdrowego rozsądku i jak połowa z Was albo się ośmieszasz albo osmieszysz.I tak wygląda to wasze realne życie.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A dlaczego Ty jesteś na kafe??bo w życiu Ci nie wyszło i szukasz utraconego życia,ale chyba też tracisz czas.Jestes jak większość kobiet na kafe bez polotu,bez zdrowego rozsądku i jak połowa z Was albo się ośmieszasz albo osmieszysz.I tak wygląda to wasze realne życie.

Mądrze napisane,ale baby nie przegadasz ,nie próbuj, nie warto z niektórymi dyskutować. 

Gość szaarriiiikkkkk

Zbyt wiele by umrzec,za malo by zyc...Cale zycie walcze by pogonic ten stan...