Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek Szostak Zagość

Proszę pomocy

Polecane posty

Gość Mirek Szostak Zagość

Otóż mam taki problem.Kochajac się z żona przy grze wstępnej pieszczę jej dziureczke języczkiem.Ale żeby była gotowa muszę to robić ponad pół godziny.Lubie to robić ,podnieca mnie to.Ale co najgorsze drętwieje mi język i ostatnio dostałem Skórcz języka . Ból jak niewiem.Czy mogę zastąpić język czymś innym?

7 minut temu, Gość Mirek Szostak Zagość napisał:

Otóż mam taki problem.Kochajac się z żona przy grze wstępnej pieszczę jej dziureczke języczkiem.Ale żeby była gotowa muszę to robić ponad pół godziny.Lubie to robić ,podnieca mnie to.Ale co najgorsze drętwieje mi język i ostatnio dostałem Skórcz języka . Ból jak niewiem.Czy mogę zastąpić język czymś innym?

najpierw pieść dłonią a dopiero gdy zacznie się zbliżać do finału rób to ustami...Poza tym musisz odkryć które miejsce daje jej największą przyjemność. Wtedy do szczytowania doprowadzisz ją szybciej. U kobiet jest bardzo różnie. Czasami tylko jedna strona łechtaczki jest wrażliwa, czasami tylko sam czubeczek a czasami aby szczytować kobieta potrzebuje się czuć wypełniona i podczas minetki musisz włożyć paluszek. Nie rób uparcie wciąż tego samego tylko eksperymentuj tak aby było najlepiej. Możesz też ją zapytać albo poprosić aby Ci pokazała jeśli masturbuje się i wie co przynosi jej największą przyjemność

Gość Ilona
19 minut temu, Gość Mirek Szostak Zagość napisał:

Zdecydowanie zmień stymulację i nie skupiaj się na samej cipce