Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kumii

dziwne uczucie w boku, gorączka całego ciała.

Polecane posty

Witam, mam 16 lat - piszę tutaj ten temat, z nadzieją iż może ktoś miał coś podobnego - od przedwczoraj po prawej stronie brzucha na dole towarzyszy mi dziwne uczucie, to nie jest ból - znalazłem tutaj podobny temat pare lat temu napisany, ale nikt nie znalazł odpowiedzi. Myślałem że to wyrostek, ale nie mam zadnych objawów, jak naciskam nie boli, jak zginam nogę, nic - okej, wczoraj i przedwczoraj było tylko to dziwne uczucie, dzisaj zaczęła sie cała gorączka ciała, dosłownie cały brzuch mam gorący, głowę - biorę tabletki i mi  lekko przechodzi, byłem wczoraj jeszcze u lekarza, to pani mi pomacała lekko brzuch i powiedziała "no za malo ruchu, możliwe że to jakiś skurcz mięsnia, czy coś" i dała mi leki rozkurczowe i jakieś tam jeszcze, no okej - zaczałem je brać, i możliwe że mi lepiej z tym uczuciem w prawym boku, ale gorączka mocna nadal jest, nie jestem chory. Strasznie się boje, koleżanka mi napisała że tak miała i po 3 tygodniach wycinali jej wyrostek, lub możliwe że mi coś pękło i sie wylało? ale gdyby tak było to by bolało, nie wiem mam dużo teorii, dzisaj jest święto więc nie mam jak jechać do lepszego lekarza, ale jak mi się pogorszy to pojade do nas na pogotowie, zobaczymy jak to się wszystko potoczy, naprawdę jestem przerażony tą całą sytuacją. zna się ktoś na tym? może ktoś miał coś podobnego w moim wieku? czekam na odpowiedź. 😕 - Mocz oddaje normalnie, nie jestem odwodniony, z robieniem kupy wczoraj i dzisaj było dobrze, ale i tak mam małe z tym problemy już dzisaj, nie wiem co to może być.