Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz

Jestem maszynistą

Polecane posty

Gość gość

ale tak w kabinie lokomotywy? Jakies wakacyjne trasy nad morze, góry?

Gość Ben

A co z czuwakiem? 🤨

Gość Gosc

Maszynista nie musi stawać na stacji zeby miec kobiete, on ma juz kilka w kabinie na zawolanie , takie zawolanie jak tutaj wlasnie, z wagonów do niego przychodzą.

Gość gość

no po prostu stadami do kabiny maszynisty lecimy, ustawiając się w kolejce

Gość ggoooooooooooosc
5 godzin temu, Niegrzeczna napisał:

🖐️Od czasu, kiedy wracacałam z gór i wsiadałam w Rajczy mam uraz do konduktorów i maszynistów

i od tego czasu nie jeżdżę pociągiem. Dlaczego? Już opiszę. 

Rok 2001

W ostatniej chwili wskakuje w pociąg relacji Rajcza-Bielsko- Biała. Nie zdążyłam kupić biletu, więc szukałam konduktora. Szukam, szukam i co widzę. Facet sprawdza gdzieś bilety, słyszę go i proszę o bilet. Woła mnie do przedziału służbowego, gdzie siedzą dwie kobiety pod wpływem alkoholu i jeszcze jeden facet. Twierdził, że skończył zmianę i jest maszynistą. Flaszka, słoik ogórków kiszonych i konduktorki w samych prawie biustonoszach rzucające wulgarne teksty i zapraszające mnie do udziału 😂Zabrałam wypisany bilet, reszty nie wzięłam i wtedy ostatni raz jechałam w góry pociągiem 😂

Tak wtedy było? szkoda ze nie jeździłem wtedy pociągami teraz tez nie może wiele tracę?:) ah te 2 konduktorki nie ma jak maszynistom:)

Gość gość

przewrażliwiona może trochę jesteś, ludzie jak ludzie, też pewnie się chcieli pobawić, a Ty im przeszkodziłaś jakimś biletem w ostatniej chwili. Chyba nie ma się o co obrażać, propozycję dostałaś, ale nie skorzystsałaś, tak bywa.

Gość gość
41 minut temu, Gość gość napisał:

ale tak w kabinie lokomotywy? Jakies wakacyjne trasy nad morze, góry?

serio pytam?

Gość Tomasz
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

Jeżdżę z Wrocławia bliżej w gory

Właśnie w takich tematach z pozoru beznadziejnych i nie wartych najmniejszej napotykamy na całkiem ciekawych ludzi. Ja nie mówię o Kuszełłe, która wręcz uwielbia totalnie zesrane tematy, ale i można spotkać przyszłe "gwiazdy" . Niegrzeczna daje radę. Jej tak psycha szybko nie siądzie i jak nie odwali tu jakiegoś skandalu, to będę odrobinkę rozczarowany. 

Gość gość
Przed chwilą, Nowy w mieście napisał:

Właśnie w takich tematach z pozoru beznadziejnych i nie wartych najmniejszej napotykamy na całkiem ciekawych ludzi. Ja nie mówię o Kuszełłe, która wręcz uwielbia totalnie zesrane tematy, ale i można spotkać przyszłe "gwiazdy" . Niegrzeczna daje radę. Jej tak psycha szybko nie siądzie i jak nie odwali tu jakiegoś skandalu, to będę odrobinkę rozczarowany. 

Niegrzeczna to Madzia Placek Rozumię, Nowy Ty emerycie.

Gość gość
10 minut temu, Niegrzeczna napisał:

No i co w związku z tym? Chcesz order z ziemniaka czy garnek fasolki po bretońsku od Acordeona bez pieprzu? 😜Wynocha stąd 😎

Tobie placek całkiem już odjepało. Ksysio pogłaskał po główce i napisał, że masz jakiś mózg w tym pustym saganie i już forume twoje? Latasz po tematach i wypraszasz. Zjedz placka i poszukaj swojego starego, moze sie doczekasz jakiejś minetki przed 50-tką. Bo na razie kiedy nie wejsc to tu gnijesz. 

Spokojnie Niegrzeczna, gość ma rację. Choć do emerytury mi daleko, to tutaj już sobie nie pofikam. Dostaje order z ziemniaka.

A Ty nie mów że taka żyleta z Ciebie. Bez odbioru.

Gość gość

Placek ma chwile triumfu, bo kiedyś wylatywała zewsząd na kopach, a teraz nawet pobeczany Krzysio, któremu została jedna ameba odwołał, że wcale nie jest transem z ogoloną pałą, więc kobita odżyła😄

Gość gość
1 minutę temu, Niegrzeczna napisał:

Siedź, kto Ci broni. Mnie tam nie przeszkadzasz. Ostatnio się zastanawiałam, czy jeszcze żyjesz. Ale widzę, że jest ok. Nic się nie zmieniłeś 😄

To tak jak ty placek. Nic się u ciebie nigdy nie zmienia.

Jak się nie zmienia. Przybywa mi lat a co za tym idzie? Więcej widziałem, więcej przeżyłem a i tak ... widziałem. Przyznaj się lepiej że intryguje cię Niegrzeczna.

Tak do końca to nie wiem czy Niegrzeczna ma ochotę przewalać się z jakim "gościem'. Z tego co na szybkości zaobserwowałem, mogą być z Nią kłopoty.  Ja tam bym Jej nie w...iał.. Zobaczymy co pokaże ;)

Gość gość

ku/rwa ja wagony kolejowe buduję dla ludzi, a nie dla takich ku/rew. zwolnienie dyscyplinarne i wypierdaIaj. 

A ja spychacze i statki. Kompletnie nie rozumiem twojego zdenerwowania. Może ochłoń i napisz o co tak naprawdę chodzi, bo wyzwiskami to mało tu zdziałasz.

Gość gość

Nowy, placek wreszcie poczuła się królową forum. Nie pytaj. Nie staraj się zrozumieć. Omiń lepiej.

Nie pytam ale nie będę omijał. Nie mam nawet zielonego pojęcia komu się narażam i kogo będę musiał przepisywać ale było warte. Nie mam zielonego pojęcia kim jest Niegrzeczna, ale jestem po Jej stronire

No ja nie wiem co ty zrobisz pajacu. Na razie stać cię tylko na stękanie i pisanie co ci się nie podoba i to w stylu, który przypomina francuskiego kloszarda. Ja nie widzę nic złego w zachowaniu Niegrzecznej. Robi swoje  

Gość Hammond
3 minuty temu, Nowy w mieście napisał:

No ja nie wiem co ty zrobisz pajacu. Na razie stać cię tylko na stękanie i pisanie co ci się nie podoba i to w stylu, który przypomina francuskiego kloszarda. Ja nie widzę nic złego w zachowaniu Niegrzecznej. Robi swoje  

Wczoraj ja i Reggie ruchaliśmy Smofa. We dwóch na zmianę. To poważna sprawa człowieku, rozumiesz? Dziś Ty i ja mamy małą robótkę 😄 

Gość gość
Dnia 21.01.2019 o 11:04, skafanderciscnieniowy napisał:

Witaj!

Rusza nabór na Społecznych Moderatorów na naszym forum! Jeśli forum Kafeteria jest dla Ciebie ważne i chcesz przysłużyć się swojej społeczności, a do tego uważasz się za osobę o mocnym kręgosłupie moralnym, zgłoś swoją kandydaturę, a my wybierzemy ścisłe i elitarne grono użytkowników o nienagannej reputacji i poszerzymy ich uprawnienia o możliwość banowania użytkowników, usuwania nieregulaminowych komentarzy oraz tematów. Dodamy również bonusy od naszego zespołu w ramach podziękowania 

Zachęcamy do nadsyłania nam kandydatur pod tym tematem w komentarzach, oraz życzymy powodzenia i pamiętajcie: z wielkimi mocami w parze idzie również wielka odpowiedzialność! 

Pozdrawiamy, Zespół Forum Kafeteria

Masz Nowy i czytaj!

Gość gość
9 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Czy jest tu jakiś maszynista lub konduktor? 😂Część pasażerów jedzie na gapę i nie ma biletu 😉

Magda a chcesz żeby twoja morda tutaj latała? Zdobyłem twoje foto od jednej z koleżanek którym kiedyś wysyłałaś, a dziś już się nie lubicie. Dla mnie wywalić twoje foto to pestka. Skończ tak kozaczyć z tym usuwaniem i blokowaniem wątków.

Dobra poddaję się, ale będzie coś, co naprawdę mi chodzi po głowie i to też ...olę, ale liki mam nadzieję doprowadzą Was do celu.