Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232323

Facet ode mnie odszedł z braku seksu

Polecane posty

Gość luc

Kiedy ja nie chce zdradzac, pisalem ze kazala mi znalezc sobie kochanke a ja nie chce.

Gość 2323232

czym ona sobie zasłużyła na takiego wiernego męża?

Gość gosc
Dnia 21.06.2019 o 14:03, Gość Michał napisał:

trzeba mu było powiedzieć, będzie ślub, będzie małżeństwo, będzie seks...

to jest najlepszy test na to jakie facet ma zamiary

jeśli się szanujesz i chcesz normalnego faceta na stałe, na całe życie, to będziesz czekała z tymi sprawami do ślubu, a jak chcesz być tylko lalką do dymania to dawaj tyłka od razu

ja bym się ucieszył gdyby dziewczyna chciała czekać do ślubu, niestety dzisiaj same lafiryndy co od razu chcą sie bzykać, one nawet same siebie nie szanują, to jak mnie miałaby taka panienka szanować

Dzisiaj mało która chce czekać, prędzej faceci chcą czekać niż kobiety do kobietą to już odwaliło totalnie w tych czasach, autorka tematu to chyba jakiś wyjątek potwierdzający regułę.

Gość Princess of the sky

Nikt nie chce kupować kota w worku. Czekać do ślubu a później okaże się że albo ma 5 cm albo kończy po 3 minutach? I co później, rozwód ? 

Gość gggg

Moim zdaniem jak ludzie zbudują silną więź, to będą chcieli stworzyć kompromis i się dopasować. Właśnie na tym polega miłość, że sie kocha przede wszystkim osobę a nie jej ciało czy organy, bo ciało zbrzydnie, przyjdą choroby i co wtedy? Jak Cię facet "kocha" bo mu dobrze dajesz to poczekaj co będzie aż z różnych powodów nie będziesz mogła dawać... poczujesz się jak bezużyteczny przedmiot.

Gość gggg

np mi by nie przeszkadzał mały rozmiar, co to za problem? jak niepełnosprawni jakoś uprawiają seks to inni też mają mozliwości, ale to trzeba fantazji i wyobraźni

Gość vgff

ale wy gupie i naiwne jestescie

idealizujecie życie, a przecież facet nie kocha, nie czuje miłości, tylko wykorzystuje doopy do doopcenia, różne.

Gość 2323232

facet z wątku czy wszyscy?

Gość gosc
6 minut temu, Gość vgff napisał:

ale wy gupie i naiwne jestescie

idealizujecie życie, a przecież facet nie kocha, nie czuje miłości, tylko wykorzystuje doopy do doopcenia, różne.

taa bo ty tak twierdzisz to już na pewno tak jest...

ilu facetów poznałaś w swoim życiu? 5? 10? to nie wypowiadaj się za całe miliardy facetów, to że trafiałaś na pajaców to twoja wina bo tymi normalnymi gardzisz, chciało się badboya roochacza przy którym są emocje no to masz za swoje

Gość 2323232

up