Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła

Czy to była owulacja

Polecane posty

Gość Miła

Witam serdecznie, okres miałam 7 czerwca cykle mam 25 dniowe  A wczoraj bolał mnie bardzo brzuch w podbrzuszu lub jajniki z takim kłuciem przez ok godzinę,  czy mogła to być owulacja i czy jest możliwe że będę w ciąży bo kochałam się bez zabezpieczeń  w niedzielę ,wtorek i środę , proszę o pomoc 

Gość Gość

Wg kalkulatora wychodzi że owulacja byla wczoraj. Ale to teoria tylko bo pewność daje tylko monitoring USG cyklu.

A skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to ciąża możliwa.

Gość Miła
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wg kalkulatora wychodzi że owulacja byla wczoraj. Ale to teoria tylko bo pewność daje tylko monitoring USG cyklu.

A skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to ciąża możliwa.

A kiedy można zrobić taki monitoring 

Gość Toro
2 godziny temu, Gość Miła napisał:

Witam serdecznie, okres miałam 7 czerwca cykle mam 25 dniowe  A wczoraj bolał mnie bardzo brzuch w podbrzuszu lub jajniki z takim kłuciem przez ok godzinę,  czy mogła to być owulacja i czy jest możliwe że będę w ciąży bo kochałam się bez zabezpieczeń  w niedzielę ,wtorek i środę , proszę o pomoc 

dzisiaj jest 14 dzień cyklu, ale przy cyklach 25 dniowych owulację powinnaś mieć 10 dni temu,możliwe że dzisiaj doszło do zagnieżdżenia zarodka.

Gość Miła
6 minut temu, Gość Toro napisał:

dzisiaj jest 14 dzień cyklu, ale przy cyklach 25 dniowych owulację powinnaś mieć 10 dni temu,możliwe że dzisiaj doszło do zagnieżdżenia zarodka.

Kiedy ewentualnie mogę zrobić test ciążowy 

Gość Miła
2 minuty temu, Gość Miła napisał:

Kiedy ewentualnie mogę zrobić test ciążowy 

To owulacja mogłabyć jak miałam okres 

Gość Miła
1 minutę temu, Gość Miła napisał:

To owulacja mogłabyć jak miałam okres 

Okres miałam 2 dni obfity , dzień przerwy i czwartego dnia jeszcze końcówka 

Gość GGG

Ciezko stwierdzic, ale moze cos wplynelo na to ze owulacja odbyla sie wczesniej. Nie denerwuj sie tylko zaczekaj a14 dni po stosunku zrob test i wynik bedzie miarodajny. 

Jesli masz regularne cykle to watpie zeby tak sie podzialo. Ja zaszlam w ciaze w 7 dniu cyklu i bylam w wielkim szoku mimo ze moje cykle sa bardzo nieregularne. Nie sadzilam ze to w ogole mozliwe zeby tak wczensie odbyla sie owulacja. 

Gość Miła
1 godzinę temu, Gość GGG napisał:

Ciezko stwierdzic, ale moze cos wplynelo na to ze owulacja odbyla sie wczesniej. Nie denerwuj sie tylko zaczekaj a14 dni po stosunku zrob test i wynik bedzie miarodajny. 

Jesli masz regularne cykle to watpie zeby tak sie podzialo. Ja zaszlam w ciaze w 7 dniu cyklu i bylam w wielkim szoku mimo ze moje cykle sa bardzo nieregularne. Nie sadzilam ze to w ogole mozliwe zeby tak wczensie odbyla sie owulacja. 

Ok poczekam i zobaczę ale jak będę w ciąży to się bardzo ucieszę okres powinnam mieć 1 lipca

Gość Miła

Już nie mogę się doczekać

Gość GGG

w takim razie zycze powodzenia!