Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka

Ukończyłam pierwszy rok studiów i wiecie co?

Polecane posty

Gość studentka

Zawsze myślałam, że studia są jakieś mega wymagające tym bardziej, że jestem w jednej z najlepszych uczelni w Polsce ale nie są xD Wszystko da się zrobić na luzie jeśli jest się systematycznym. Co prawda jestem osobą, która robi wszystko na ostatnią chwilę i zważając na to, że jest to ASP trzeba mieć ogarnięty czas, bo jeden temat ogarnia się w około dwa trzy dni tak FEST. Nie pomijając pracy np. projektowej z okresu całego półrocza. Nie wiem jakim ...ą trzeba być żeby na studia się nie dostać i tym bardziej ich nie przetrwać. Wiem, że ludzie zmieniają kierunki, bo coś im się w nich nie podoba ich nie czują ale jak robi się to co się lubi to naprawdę można zgarnąć ogromne doświadczenie wraz z przyjemnością. Jedynym minusem jest wypier'dalanie kupy hajsu ale prawde mówiąc teraz mogę sprzedać to co zrobiłam za jeszcze grubszy hajs. Nie kończcie na maturze, chyba że jesteście wybitni, studia to zajebista sprawa. Piszę to do osób, które uważają że studia sensu nie mają. 

Gość gość

I TAK PO STUDIACH BĘDZIESZ WYKŁADAĆ TOWAR W HIPERMARKECIE

Gość WWW

TESCO ALBO BIEDRA I LIDL ZOSTAJE CI BO FIRME KUPILI RODZICE ZESPONSOROWALI ZATRUDNILI RODZINE I ZNAJOMYCH CHYBA ZE JESTES Z BOGATEJ RODZINY TO SOBIE KUPISZ FIRME I SIE ZATRUDNIASZ TAM TATUS ALBO MAMUSIA CI ZALATWI PRACE WYLIZE OD.BYT I DA CI PRACE ALE ZEBY MIAL Z CZEGO PLACIC JESZCZE 

Gość www

JA I TAK WSZYSTKO WIEM KTO CO I JAK OBCYKANE MAM W TYCH SPRAWACH W JEDNYM PALCU 

Gość WWW

JAK SIE OBUDZISZ POZNASZ PRAWDE