Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mannn

Czy da się znaleźć chętna parę?

Polecane posty

Gość mannn

Cześć. Ostatnio w głowie mam tylko jedno... Marzy mi się przygoda z parą. Jakiś trójkącik, nawet chętnie bym sobie na kogoś po prostu popatrzył 🙂 są jakieś fora gdzie ogłaszają się tacy ludzie? Mam 21 lat, wysportowany i myślę,że nie strasze wyglądem 😄 . Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 😉

Gość Gosc
14 minut temu, Gość mannn napisał:

Cześć. Ostatnio w głowie mam tylko jedno... Marzy mi się przygoda z parą. Jakiś trójkącik, nawet chętnie bym sobie na kogoś po prostu popatrzył 🙂 są jakieś fora gdzie ogłaszają się tacy ludzie? Mam 21 lat, wysportowany i myślę,że nie strasze wyglądem 😄 . Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 😉

Datazone i zbiornik, tam sie zarejestruj. A jak jesteś z jakiegoś dużego miasta, to poszukaj w googlach czy nie masz w okolicy jakichś swingers clubow. 

Gość Hetero

Czy taką po 40 byś dotykal

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Hetero napisał:

Czy taką po 40 byś dotykal

Jak zadbana i sexowna to wiek do pewnej granicy nie gra roli. 

Gość para szuka

Jeśli jest zainteresowany pan to prosimy o e-mail, odezwiemy sie

Gość Mannn

nosacz54321@wp.pl, czekam na wiadomość 🙂

Gość DP Man
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Datazone i zbiornik, tam sie zarejestruj

Jest tylko jeden podstawowy problem z tymi portalami, oczywiscie są tam chętne na igraszki singielki oraz parki lubiące się zabawić w większym gronie, ale sporo to zwyczajne prostytutki (singielka) lub prostytutka ze swoim alfem (parka) i za ewentualne spotkanie chcą kasy. Natomiast jesli już znajdują się tacy, którzy chcą po prostu zabawy i seksu bez żadnego sponsoringu, to są masakrycznie bombardowani wiadomościami na priv i nawet jesli jestes wyrzeźbiony i piękny niczym Apollo, to twoja wiadomość zniknie wśród setek dziennie jakie dostają. Trzeba mieć naprawdę farta aby dobrze trafić. 

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

poszukaj w googlach czy nie masz w okolicy jakichś swingers clubow. 

I to jest najlepsze rozwiązanie, choć kosztowne, ale tam najszybciej da rade poznać parke chętną na figle we większym gronie. Ewentualnie singielke z którą można pobawić sie w kilku. Minusy? 1- Raczej mozna zapomniec o kameralnosci, gdzie jest akcja 2+1, zawsze bedzie sie jakies grono przygladac, lub probowac dolączyc. 2-Ryzyko ze sie wtopi sporą kase i trafi na martwy wieczór. 

Gość Cichy
1 godzinę temu, Gość para szuka napisał:

Jeśli jest zainteresowany pan to prosimy o e-mail, odezwiemy sie

Skąd jestescie ??