Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoją poszukiwana

Dragon jakbyś tylko chciał mnie daj znać

Polecane posty

Gość Twoją poszukiwana

Och,Dragon.Jakbys tylko chciał mnie to daj znać.To ja Twoja poszukiwana i niezbędna do życia ,bo część Twojego ciala. Jestem Twoim mózgiem, który zgubiłeś w pogoni za życiem. Ty tylko szyja,co kręci kafe.Ja to Twoja głowa. A my razem to dopiero całość 😘

Gość Twoja poszukiwana

Beze mnie jesteś tylko manekinem,którym można pociągać za sznurki.Ze mną jesteś dopiero człowiekiem,bo myślisz 😋uwielbiam jak myśli krążą w Twoim ciele.Myslisz kim jestem?Jestem tym,o  co zawsze się modliles.Brakującym elementem w Twoim życiu.  Masz wiadomość!Tak mówi myśl w mózgu, gdy tam dotrze.Mam nadzieję,że dotarła,bo oto Twój mózg ,Twoja glowa zawitała na kafe😊😉😋

Gość Gość

Dobre,ale ktoś ma poczucie humoru 😂😂😂widzisz Dragon Ty szukasz,zaczepiasz inne Anki,Elki.A tu jeden temat i rozwala poszukiwania😋ciekawe jakie imię ma mózg ,Twoja glowa😁

Gość Twoją poszukiwana

Mogę być bezimienna,tak nawet lepiej.Nikt nie będzie wzywał mojego imienia nadaremno😊A mózg to mózg, głowa to głowa i niech takie nazwy zostaną. 

Gość Drsgon

Bujaj się🖕

Gość Dragon

Spadaj nie pisz, nie umiesz. 

Gość Twoja poszukiwana

Z przyjemnością pohuśtam się na huśtawce w parku.A mózg jak widać i tak na niewiele by pomógł w Twoim życiu.Buziaczek

Gość gość

Brawo!jedna rozsądna,a reszta w du.pę by mu wlazła jakby mogła.Pozdrawiam kimkolwiek jesteś.

Gość Twoją poszukiwana

Dziękuję.Rozsądek to moje drugie ja oprócz romantyczności.Rozważna i romantyczna powinna być każda głowa.

Gość Dragon
5 minut temu, Gość Twoja poszukiwana napisał:

Z przyjemnością pohuśtam się na huśtawce w parku.A mózg jak widać i tak na niewiele by pomógł w Twoim życiu.Buziaczek

Spadaj, bujaj się. 

Gość Twoją poszukiwana

Spadam jak to głowa obcięta jak najdalej od Ciebie.I bujam się w stanie nieważkości jak to mózg.Nara

Gość help

Och Karol oglądałeś film, a może Tulipan.Och Ach hehe wszystkie lecą na cb no no

Gość Twoja poszukiwana

Tu jest małe zakłamanie..nie wszystkie lecą,bo niektóre myślą.U mnie na 1 miejscu jest mózg,du...pa daleko na liście priorytetów w szukaniu mężczyzn.

Gość Kathrin85
Dnia 22.06.2019 o 08:59, Gość Twoja poszukiwana napisał:

obrażanie na to ciebie stać lepiej nie wchodź i nie pisz tutaj bo robisz z siebie pośmiewisko 

Gość A Ty nie??
7 minut temu, Gość Kathrin85 napisał:

obrażanie na to ciebie stać lepiej nie wchodź i nie pisz tutaj bo robisz z siebie pośmiewisko 

Obudziła się królewna i temat z 3 miesięcy odświeża