Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany

Prezerwatywę zakłada tylko mężczyzna czy kobieta też ma?

Polecane posty

Gość Zakłopotany

Nie znam się na tym. Swoją drogą co to w ogóle za seks? Taki na niby tylko by strzelić i tyle. Oczywiście rozumiem ochrona przed chorobami itp. Już lepiej ograniczyć się do macanek w bieliźnie.

raczej zakłada się jedną ... albo zakłada (najczęściej) facet albo jeśli nie facet to są też kondomy dla kobiet. Ale raczej nie słyszałem aby zakładały obie osoby. Natomiast jeśli pytanie dotyczyło kto ma ci założyć to możesz to zrobić sam a może ci założyć kobieta... niektóre potrafią to zrobić nawet ustami

Gość Zakłopotany
22 minuty temu, darkeacer napisał:

raczej zakłada się jedną ... albo zakłada (najczęściej) facet albo jeśli nie facet to są też kondomy dla kobiet. Ale raczej nie słyszałem aby zakładały obie osoby. Natomiast jeśli pytanie dotyczyło kto ma ci założyć to możesz to zrobić sam a może ci założyć kobieta... niektóre potrafią to zrobić nawet ustami

Dzięki za odpowiedź. Chodziło mi o to czy ma jedna i druga osoba.podczas zbliżenia zakładać prezerwatywę czy wystarczy jak jedna się zabezpiecza.

4 minuty temu, Gość Zakłopotany napisał:

Dzięki za odpowiedź. Chodziło mi o to czy ma jedna i druga osoba.podczas zbliżenia zakładać prezerwatywę czy wystarczy jak jedna się zabezpiecza.

tylko jedna i najlepiej facet czyli Ty. Bardziej pewne jest zabezpieczenie u faceta. I zawsze zakłada się jedną - zakładanie nawet przez faceta podwójnej nie zwiększa a zmniejsza zabezpieczenie