Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam

Jak sprawić by

Polecane posty

Gość Tak się zastanawiam

Poznałam super faceta, nasza znajomość się dopiero rozwija,znamy się około miesiąca. Jesteśmy jeszcze w ten fazie że żadne nie zdecydowało się na zrobienie pierwszego kroku, ale czuć że iskrzy. Chciałabym go lepiej poznać. I tu jest mały problem on za parę dni jedzie na wakacje. Na wakacje typu techno party na ibizie. Wcześniej zanim jeszcze zaczęło iskrzyc gadał że będzie wygrywał łaski ale to wiadomo no czasem facet chce pokazać że jest macho. Teraz mówi że tylko impreza go interesuje wiecie myślę że tak gada bo jest świadom że coś nas do siebie ciągnie. No i super jak dla mnie niech ma super wakacje niech tam robi co chce ale tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić żeby myslal o mnie? Chodzi mi o to ze ten wyjazd akurat trafil na okres kiedy sie poznajemy, ale tez nie chce otwierac wszystkich kart przed nim mowiac mu wprost że mi się podoba. Wiem taki blahy problem ale nie wiem jak do tego podejsc, chce żeby dobrze się bawil ale trochę zatesknil

Gość K4k
6 minut temu, Gość Tak się zastanawiam napisał:

Poznałam super faceta, nasza znajomość się dopiero rozwija,znamy się około miesiąca. Jesteśmy jeszcze w ten fazie że żadne nie zdecydowało się na zrobienie pierwszego kroku, ale czuć że iskrzy. Chciałabym go lepiej poznać. I tu jest mały problem on za parę dni jedzie na wakacje. Na wakacje typu techno party na ibizie. Wcześniej zanim jeszcze zaczęło iskrzyc gadał że będzie wygrywał łaski ale to wiadomo no czasem facet chce pokazać że jest macho. Teraz mówi że tylko impreza go interesuje wiecie myślę że tak gada bo jest świadom że coś nas do siebie ciągnie. No i super jak dla mnie niech ma super wakacje niech tam robi co chce ale tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić żeby myslal o mnie? Chodzi mi o to ze ten wyjazd akurat trafil na okres kiedy sie poznajemy, ale tez nie chce otwierac wszystkich kart przed nim mowiac mu wprost że mi się podoba. Wiem taki blahy problem ale nie wiem jak do tego podejsc, chce żeby dobrze się bawil ale trochę zatesknil

Coś chyba słabo z tym iskrzeniem skoro woli ten czas spędzić na Ibizie a nie ciebie poznać lepiej...ale niech się dobrze bawi, na siłę nikogo nie uszczęśliwisz. 

Gość Tak się zastanawiam

My znamy się od miesiąca on wyjazd miał zarezerwowany od początku roku, to co miał z niego zrezygnować żeby mnie lepiej poznawać? To dopiero myślenie, wiadomo że plany wakacyjne się ustala wcześniej, A też to nie ta faza żeby zaproponował wspólny wyjazd

Gość gfdgfd

A gdzie się poznaliście? Jestrona bogaty?

20 minut temu, Gość K4k napisał:

Coś chyba słabo z tym iskrzeniem skoro woli ten czas spędzić na Ibizie a nie ciebie poznać lepiej...

Bez przesady, by facet od razu odwoływał zaplanowany i zapewne wyczekiwany wyjazd tylko dlatego, że poznał dziewczynę, z którą w dodatku relacja nie jest jeszcze ani bliska, ani nawet pewna. Jeśli Autorka ma możliwość, zawsze może zaproponować, że dołączy (a raczej spytać, czy on sobie tego życzy).

30 minut temu, Gość Tak się zastanawiam napisał:

[...] No i super jak dla mnie niech ma super wakacje niech tam robi co chce ale tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić żeby myslal o mnie? [...] ale trochę zatesknil

Pewnie obawiasz się, że pozna tam kogoś, zrozumiałe. Niemniej, taka przelotna znajomość 'imprezowa' niekoniecznie musi mieć szansę na przetrwanie i przerodzenie się w coś bliższego, szczególnie, kiedy mowa o dystansie międzypaństwowym. Poza tym, zapewne już poniekąd znasz, czy możesz wyczuć, postawę faceta oraz to, w jaki sposób podchodzi do kobiet i czy interesują go takie jednorazowe zabawy. Jeśli tak, jest kobieciarzem i hedonistą, nic na to nie poradzisz. W takim przypadku lepiej przemyśl, czy w ogóle warto z nim zawierać bliższą znajomość, o związku nie wspominając. Natomiast, odpowiadając na Twoje pytanie - wrażenie na kimś można wywrzeć na rożne sposoby, ale jest to kwestia indywidualna, zależna od osobowości danej osoby. Znasz go najlepiej. Skoro dopiero się poznajecie, możesz np. zwyczajnie zaproponować podtrzymanie kontaktu i poprosić o wysłanie Ci jakichś fajnych fot i relacji z imprezy. Przynajmniej będziesz mniej więcej wiedziała, co się dzieje i co porabia.

Gość gość
27 minut temu, Gość K4k napisał:

Coś chyba słabo z tym iskrzeniem skoro woli ten czas spędzić na Ibizie a nie ciebie poznać lepiej...ale niech się dobrze bawi, na siłę nikogo nie uszczęśliwisz. 

Tak tak, powinien zrezygnować z dawno zaplanowanych wakacji żeby latać wokół jaśniepani. Lecz się. 

Gość gość
38 minut temu, Gość Tak się zastanawiam napisał:

Powiedz mu, że ci na nim zależy. Po co bawić się w gierki rodem z gimnazjum?

Gość K4k
17 minut temu, Gość Tak się zastanawiam napisał:

My znamy się od miesiąca on wyjazd miał zarezerwowany od początku roku, to co miał z niego zrezygnować żeby mnie lepiej poznawać? To dopiero myślenie, wiadomo że plany wakacyjne się ustala wcześniej, A też to nie ta faza żeby zaproponował wspólny wyjazd

Skoro znacie się od miesiąca, to zmienia postać rzeczy.

Ty go znasz lepiej nie forumowicze, więc bardziej wiesz jakim jest człowiekiem...czy się i cię nie zapomni... 

Gość K4k
5 minut temu, Gość gość napisał:

Tak tak, powinien zrezygnować z dawno zaplanowanych wakacji żeby latać wokół jaśniepani. Lecz się. 

Tak, już biegnę się leczyć:) 

Gość K4k
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Powiedz mu, że ci na nim zależy. Po co bawić się w gierki rodem z gimnazjum?

Też tak myślę. 

Gość Gosc
21 minut temu, Gość K4k napisał:

Też tak myślę. 

Żałosne k4k zawitalo w progi u znow szuka jego uwagi😂😂😂😂😂

Gość K4k
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Żałosne k4k zawitalo w progi u znow szuka jego uwagi😂😂😂😂😂

O co ci chodzi? Co cię interesuje, kto gdzie zawitał? Wiesz choć o kim piszesz? 

Gość gość
4 godziny temu, Gość K4k napisał:

Tak, już biegnę się leczyć:) 

Może coś pomoże na nogi, bo na głowę już za późno.

Gość Gość

Techno party o dzizas 🤣 Czy wy naprawdę wierzycie że facet któremu zależy na kobiecie będzie serwowal jej teksty o bzykaniu innych? Rzeczywiście pora na leczenie. Nóg...

Gość K4k
27 minut temu, Gość gość napisał:

Może coś pomoże na nogi, bo na głowę już za późno.

Jakieś argumenty?