Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleyu

czy wierzyć tarotowi

Polecane posty

Gość laleyu

Ostatnio na telefon ściągnęłam aplikację z tarotem horoskopami jest też strona w internecie ta sama jakiegoś informatyka bo ma też dowcipy pogoda tapety tam wszystko jest no i jest taki dział wyrocznia tak nie pomyśl pytanie kliknij na jedną z kart i uzyskasz odpowiedź.No i głupia zadałam pytanie czy będzie mój ślub a tu że nie.W sumie nie spytałam dokładnie a chodzi o mój ślub w sierpniu.Ale ostatnio na tej samej stronie byl tarot miłosny i tam w sumie ogólniki dobra wiadomość związek,narzeczeństwo lub slub ale przyszłość uważaj na blondynkę.I się podłamałam.Z narzeczonym rozmawiałam o tym jakby co byśmy się pilnowali.Modlę się codziennie od tefo czasu ale jest ciężko jestem płaczliwa mam zaburzenia lękowo depresyjne od dziecka.Mówię sobie będzie dobrze ale jest ciężko.Nie wiem czy tego się bać czy to zlać.

Gość Gość

Ale ludzie są naiwni i durni. To tak samo jak podrzucić monetą, jeżeli wypadnie orzeł, to się cieszą i rozpowiadają że wróżba się spełniła, a jak wypadnie reszka, to lamentują i chcą żeby wypadł orzeł. To lepiej weź monetę z dwoma orłami i podrzucaj  ją sobie, to będziesz szczęśliwa.

Gość WróżNogiRozłóż

Powróżyć.., powróżyć... Moge powróżyć?.

Moje wróżby sparwadzają sie (prawie) zawsze...