Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Jestem już po Nowennie Pompejańskiej

Polecane posty

Gość Sylwia

Polecam z całego serca, módlcie się. 

Gość Dragon

Taka kobieta to skarb ❤️

Gość gość

kobieto, po co to robisz? po co tu siedzisz? trochę cię czytałam, nie jesteś dla mnie żadnym świadectwem wiary, absolutnie żadnym, w twoim życiu tak diabeł miesza, że szok...weź przeczytaj wszystkie swoje wypowiedzi, groźby, straszenie sądami wszystkich tych, którzy ci prawdę napiszą

Gość gość

Ja też mam za sobą Nowennę Pompejańską, ale gdzie indziej o niej mówiłam, nie tu...

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość gość napisał:

kobieto, po co to robisz? po co tu siedzisz? trochę cię czytałam, nie jesteś dla mnie żadnym świadectwem wiary, absolutnie żadnym, w twoim życiu tak diabeł miesza, że szok...weź przeczytaj wszystkie swoje wypowiedzi, groźby, straszenie sądami wszystkich tych, którzy ci prawdę napiszą

Zgłoszone, to pomówienia. Mam z tobą film na you tubie jak namawiałas  mojego Rafała na aborcje, zamilknij kobieto!!!

Gość gość
1 minutę temu, Gość Sylwia napisał:

Zgłoszone, to pomówienia. Mam z tobą film na you tubie jak namawiałas  mojego Rafała na aborcje, zamilknij kobieto!!!

weź niewinne osoby pozamykaj w więzieniu, Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy

doigrasz się...

Gość gość

mało tego myli ciągle osoby

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość gość napisał:

mało tego myli ciągle osoby

Nikogo nie mylę, proszę nie kłamać!!!

Gość gość

Straszysz? Będziesz zgłaszać policji? Będziesz zamykać w więzieniach?

Zaprawdę powiadam ci - jezdeś PRWADZIWOM  katoliczkom....

Gość gość

w cudzysłowiu

katolicy przede wszystkim unikają sądów jak ognia

Gość gość
8 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Nikogo nie mylę, proszę nie kłamać!!!

mylisz, nie jestem tą osobą 

jesteś chora

Gość gość

Nowenna Pompejańska?

A CO TO? I DLACZEGO??

Czy nazwa pochodzi od Pompejów? - miasta które przestało istnieć przed powstaniem katolicyzmu?

Czy od Pompona? czyli takiego kotasa przyczepianego do szlacheckiego pasa?

A co to ta nowenna? Że niby ten kotas jest przyczepiony do NOWEGO pasa?? Czy nowy kotas do starego pasa???

No pytam - bo nie wiem. Przecież!!! 

Gość Sylwia

Nie  bluznic tylko się modlić, serca wypelniajcie modlitwa.   

Gość gość

Ale ta modlitwa to ma być do tego pasa? czy do tego kotasa? Czy do czego?

No pytam bo nie wiem...

Gość Taka jedna baba
49 minut temu, Gość gość napisał:

Przeciez ona jest chora. Widac po kolejnej wypowiedzi skierowanej do Twojej osoby; ze ma z Toba film z yt (:D) jak namawiasz do aborcji....ja prdl. A zapewne jestes jakas obca osoba z forum, ktorej na oczy nie widziala...tak samo mialam, czytalam tutaj multum jej wypowiedzi, a jak zagadalam do niej, to mi sie tez odgrazala i brala za jakiegos sasiada, potem za sasiadke... Paranoja, to musi byc po prostu chora osoba. Podawala tu swoje nazwisko nawet. Porazka, nie wdawaj sie w dyskusje. Jej wypowiedzi jakie czytalam siegaja od 2014 roku, wiesz iloma nazwiskami ona tu rzucala, jakie historie calego swojego zycia opisywala, o sasiadach, rodzinie, etc. Powstawaly nawet tematy kim jest goscsylwia, sylwia s itp.bo ludzie sie nie mogli nadziwic. 

Gość Beka

Ona pisała że ktoś jej zamontowal kamery w pokoju i podgląda xD

Gość sylwia s
19 minut temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Przeciez ona jest chora. Widac po kolejnej wypowiedzi skierowanej do Twojej osoby; ze ma z Toba film z yt (:D) jak namawiasz do aborcji....ja prdl. A zapewne jestes jakas obca osoba z forum, ktorej na oczy nie widziala...tak samo mialam, czytalam tutaj multum jej wypowiedzi, a jak zagadalam do niej, to mi sie tez odgrazala i brala za jakiegos sasiada, potem za sasiadke... Paranoja, to musi byc po prostu chora osoba. Podawala tu swoje nazwisko nawet. Porazka, nie wdawaj sie w dyskusje. Jej wypowiedzi jakie czytalam siegaja od 2014 roku, wiesz iloma nazwiskami ona tu rzucala, jakie historie calego swojego zycia opisywala, o sasiadach, rodzinie, etc. Powstawaly nawet tematy kim jest goscsylwia, sylwia s itp.bo ludzie sie nie mogli nadziwic. 

kobieto??? ty tak na poważnie?? jakiego sąsiada ? co ty bredzisz??2014? ja w tym czasie nie wiedziałam co to kafeteria!! ty jestes nienormalna!Robię screena .

Gość Taka jedna baba
2 minuty temu, Gość Beka napisał:

Hah no wlasnie, kto by ja bral na serio. 

Gość Taka jedna baba
1 minutę temu, Gość sylwia s napisał:

kobieto??? ty tak na poważnie?? jakiego sąsiada ? co ty bredzisz??2014? ja w tym czasie nie wiedziałam co to kafeteria!! ty jestes nienormalna!Robię screena .

Yhym yhym tak sylwunka, rob screena, pozdrawiam:D 

Gość sylwia s
7 minut temu, Gość Beka napisał:

tak ,znalazłam i wyrzuciłam dwie mini kamery.Pare lat temu podczas wyjazdu do Katowic z rodziną natknęłam sie z córką na detektywa z programu ,,zdrady'' przypadek?? nie sądze! Moje życie jest rozwalane chamsko od conajmniej 11 lat i bynajmniej nie tutaj jedynie bo internetu nawet wtedy nie miałam więc proponuję wyhamować bo moja cierpliwość sie już kończy!

Gość sylwia s
1 godzinę temu, Gość Sylwia napisał:

Polecam z całego serca, módlcie się. 

Owszem rano przed kolokwium odmówiłam dwie dziesiątki a przed snem odmawiam jeszcze jedną,Wymodliłam dziś 4,5 za kolokwium ustne z angielskiego

Gość Taka jedna baba

Gość gość

A co będzie jak sie skończy? Rozp..lisz pokój, Katowice, czy cały internet? 🤣

Gość Taka jedna baba

Hahahahahhaah ja prdl, kamery w domu, a potem detektyw z programu zdrady hahahahhahaha zdechne! Sylwia, a na tych swoich rzekomych studiach tez te chore opowiastki snujesz?? Podobno studiujesz ratownictwo, ratownik musi byc raczej w dobrej kondycji, schizfrenikow nie zatrudniaja. Wyzej wkleilam link jednego z tematow o tobie. 

Gość sylwia s
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

W moim życiu diabeł miesza?? a skąd taki pomysł? Uważasz że osoby rozwalące moje życie ,pomawiające ,zniesłąwiające mają prawo łamać prawo? Właśnie od tego są sądy! Ja mam z Chrystusem szczególny rodzaj więzi ,liczne cuda i objawienia,Pan mówił do mnie nie raz,wiec mowy nie ma o diable.Wstąpiłam do wspólnoty Odnowy w duchu Swiętym i odcinam toksyczne osoby z otoczenia co jak widać również po tym temacie objawia się kolejnym rodzajem buntu agresji i napaści na moją osobę.

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A co będzie jak sie skończy? Rozp..lisz pokój, Katowice, czy cały internet? 🤣

wyrażaj się!

Gość sylwia s
2 minuty temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Hahahahahhaah ja prdl, kamery w domu, a potem detektyw z programu zdrady hahahahhahaha zdechne! Sylwia, a na tych swoich rzekomych studiach tez te chore opowiastki snujesz?? Podobno studiujesz ratownictwo, ratownik musi byc raczej w dobrej kondycji, schizfrenikow nie zatrudniaja. Wyzej wkleilam link jednego z tematow o tobie. 

shizofrenii??? odpowiesz za ZNIESŁAWIENIE!!! art 212!!k.k! robię screena

Gość sylwia s

mylisz, nie jestem tą osobą 

jesteś chora

kto jest chory?? i na co??

Gość sylwia s

ja tu siedzę? omamy masz?? temat nie jest mój ,ktoś wyświadcza mi przysługę jak widzę.Pewnie kolejne śledztwo.

Gość Taka jedna baba

To rob screeny, co z tego, ze 11 lat temu nie mialas internetu, skoro w ciagu paru tych odkad tu jestes, zdazylas po milion razy opisac swoje chore historie, wiec ludzie je znaja i pamietaja. Sama sobie szkodzisz, bo tu nic nie ginie, a potem jakies smieszne grozby kierujesz; musisz chyba czesto bywac w sadzie, skoro kazdego pozywasz.