Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Jestem już po Nowennie Pompejańskiej

Polecane posty

Gość sylwia s
8 minut temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Hahahahahhaah ja prdl, kamery w domu, a potem detektyw z programu zdrady hahahahhahaha zdechne! Sylwia, a na tych swoich rzekomych studiach tez te chore opowiastki snujesz?? Podobno studiujesz ratownictwo, ratownik musi byc raczej w dobrej kondycji, schizfrenikow nie zatrudniaja. Wyzej wkleilam link jednego z tematow o tobie. 

Agnieszka Kowalczyk tez w ten sposób mnie pomawiała i obrazała a teraz za te słowa odpowie w sądzie.Jestem zdrowa!  To co robicie to przestępstwo!

Gość gość

Sylwia - jesteś świetna. Jedyna w swoim rodzaju. A dużo masz już tych sceen,ow?

WRZUĆ KILKA

Gość 423

sylwia s, przesadzasz, w ten sposób tylko prowokujesz do obrażania.

Gość sylwia s
4 minuty temu, Gość Taka jedna baba napisał:

To rob screeny, co z tego, ze 11 lat temu nie mialas internetu, skoro w ciagu paru tych odkad tu jestes, zdazylas po milion razy opisac swoje chore historie, wiec ludzie je znaja i pamietaja. Sama sobie szkodzisz, bo tu nic nie ginie, a potem jakies smieszne grozby kierujesz; musisz chyba czesto bywac w sadzie, skoro kazdego pozywasz.

Ja mówie o życiu realnym,mam dowody i świadków.To co jest tutaj to tylko mały odsetek.Bede starac sie sądownie za rekompensate wszystkich strat  zarówno pracy niejednej jak i utraty dobrego mojego imienia i podeptania mojej godnosci osobistej.Mam podstawy prawne.

Gość wigra
1 godzinę temu, Gość Sylwia napisał:

Polecam z całego serca, módlcie się. 

A ile masz lat?

Gość sperma
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

w cudzysłowiu

katolicy przede wszystkim unikają sądów jak ognia

cudzysłowie

Gość gość

tO CZYBA CZROWNICE UNIKAJA OGNIA JAK OGNIA.??? Czy może ja znowu czegoś nie kumam??? 

Gość Taka jedna baba
7 minut temu, Gość sylwia s napisał:

Ja mówie o życiu realnym,mam dowody i świadków.To co jest tutaj to tylko mały odsetek.Bede starac sie sądownie za rekompensate wszystkich strat  zarówno pracy niejednej jak i utraty dobrego mojego imienia i podeptania mojej godnosci osobistej.Mam podstawy prawne.

Dobre twoje imie, uwazaj zeby ciebie ktos nie pozwal, bo x razy widzialam jak operowalas nazwiskami, a raczej ci ludzie nie wyrazili zgody na ujawianie ich danych, twoje wypowiedz to jedna wielka mania przesladowcza i paranoja. 

Gość sylwia s
19 minut temu, Gość gość napisał:

Sylwia - jesteś świetna. Jedyna w swoim rodzaju. A dużo masz już tych sceen,ow?

WRZUĆ KILKA

sporo ,przerzucam na płytę w formie zdjęć,Wiem ze moja podła szwagierka Magda z Rybnika tez tu pisze.Nie Mysl sobie Magdo ze jako katoliczka mam pozwalac sie opluwac i niszczyć! Nic podobnego!! Nie pozwolę na to.Nie wysyłaj esemesów i nie powtarzaj sie tutaj bo ja wszedzie cie rozpoznam to co tu odwaliłaś nie ujdzie ci na sucho aha i jeszcze jedno,nie mam zamiaru być pomostem do flirtowania z Rafałem !Nie mam zamiaru dokładać reki do waszych świństw i nie zasłaniaj sie dzieckiem bo to nie jest karta przetargowa! Mnie obrażać nie będziesz egoistko!

Gość sylwia s
10 minut temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Dobre twoje imie, uwazaj zeby ciebie ktos nie pozwal, bo x razy widzialam jak operowalas nazwiskami, a raczej ci ludzie nie wyrazili zgody na ujawianie ich danych, twoje wypowiedz to jedna wielka mania przesladowcza i paranoja. 

ci ludzie złamali prawo w życiu realnym i odpowiedzą za to! Niech nie myślą że są bezkarni!

Gość sylwia s
22 minuty temu, Gość 423 napisał:

sylwia s, przesadzasz, w ten sposób tylko prowokujesz do obrażania.

Nie przesadzam ,miarka się przebrała ,prawo zostało złamane setki razy co do mojej osoby i mojej rodziny,nie podaruję!

Gość Taka jedna baba

Sylwia, na poprzedniej stronie jest link do tematu o Tobie, poczytaj sobie, tez sie w nim wypowiadalas, temat jest z 2016 roku i jedna z kobiet pisze, ze od 2 lat czyta twoje frustracje, czyli od 2014, a mowilas, ze w 2014 jeszcze nie znalas forum? Petla jakiejs ogromnej schizy ta cala twoja tworczosc tutaj... Biedna jestes. I to nie jest jedyny temat o tobie. 

Gość sylwia s

Jeśli zaś chodzi o filmik Anny K na yt to .w 1997 r Anna K poznała mojego mężą kiedy byłam w 5 miesiącu ciąży ,namawiała go do aborcji o czym nie wiedziałam ,myślałam że tylko Mariola kuzynka męża ma takie pomysły ,nawet dała mu adres na Czechy do konowała,Wyrwałam się kiedy ciągnął mnie do auta żeby dokonać aborcji.Z powodu Anny 4 dni przed ślubem rozwaliło sie wesele o czym tez nie wiedziałam,po cywilnym znalazłam ich wspólne zdjęcia jej adres i numer telefonu,twierdziła że o niczym nie wiedziała.Na filmik w yt natrafiłam przypadkiem ,mówi ona na nim o swoim nawróceniu ,być może wymodliłam to nieświadomie.Wtedy odmawiałam Nowennę Pompejańską do Matki Bożej by rodzina była w komplecie,po miesiącu jak zaczęłam odmawiać , wrócił na kolanach.Na filmie Ania mówi o tym jak szatan ją opętał wtedy, ,jak namawiała mojego by zmusił mnie do aborcji oraz o tym jak bardzo życzyła mojemu dziecku śmierci.Nie przewidziała że ja powierzyłam mojego syna kilka miesięcy wcześniej pod Opiekę Matce Boskiej Fatimskiej w Zakopanem pod Wielką Krokwią .Parę lat temu Anna wysłała dedykację do Rafała o tresci,,Dla Rafała z Górek -Rafałku głowa do góry ,Sylwia nie zasługuje na to żeby mieć rodzinę'' podpisano Ania i Gabrysia.Ja nie zasługuje???? ja??!!! To on chciał aborcji to on ma dzieci z 4 innymi kobietami na boku ,moja kuzynka tez przez niego straciła dziecko.Pewnie też kazał jej usunąć.

Gość sylwia s
13 minut temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Sylwia, na poprzedniej stronie jest link do tematu o Tobie, poczytaj sobie, tez sie w nim wypowiadalas, temat jest z 2016 roku i jedna z kobiet pisze, ze od 2 lat czyta twoje frustracje, czyli od 2014, a mowilas, ze w 2014 jeszcze nie znalas forum? Petla jakiejs ogromnej schizy ta cala twoja tworczosc tutaj... Biedna jestes. I to nie jest jedyny temat o tobie. 

czy jestem autorką? nie ! wiec myśl!! Gratuluję rozumu niektórym!To jest moje życie ,nie twoje ,ciekawe czy ty dałabyś sobie robić takie bydło hmm? Trudno się nie frustrować jeśli 10 lat ma się do czynienia z mafią przestępczą.!Człowiek nie ma prawa żyć normalnie czy jak??

Gość Taka jedna baba

Ja prdl, tej rewelacji, ze twoja maz ma 4 dzieci z roznymi kobietami to jeszcze nie czytalam...

Podpisujesz sie nazwiskiem, piszesz skad jestes i podajesz imie meza... Po co wypisujesz takie szczegoly?

Gość Taka jedna baba
3 minuty temu, Gość sylwia s napisał:

czy jestem autorką? nie ! wiec myśl!! Gratuluję rozumu niektórym!To jest moje życie ,nie twoje ,ciekawe czy ty dałabyś sobie robić takie bydło hmm? Trudno się nie frustrować jeśli 10 lat ma się do czynienia z mafią przestępczą.!Człowiek nie ma prawa żyć normalnie czy jak??

Jaka mafia przestepcza...co ty piszesz. 

Nie jestes autorka, ale uzytkownicy z forum zakladali tematy kim jestes, bo wypisujesz jakies niestworzone rzeczy. 

Gość sylwia s
15 minut temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Ja prdl, tej rewelacji, ze twoja maz ma 4 dzieci z roznymi kobietami to jeszcze nie czytalam...

Podpisujesz sie nazwiskiem, piszesz skad jestes i podajesz imie meza... Po co wypisujesz takie szczegoly?

po to żeby w realnym życiu skończyła sie przestępczość ,moje dzieci są już u progu wytrzymałości przez takich jak wy! Mam nie podpisywać sie nazwiskiem bo co bo prawda w oczy kole??  podajecie nieprawdę którą codziennie trzeba prostować po co?? pytam się po co to robicie?codziennie jestem tutaj trolowana ,są zakładane podłe wulgarne tematy w imieniu mojej osoby ,uwłączające mojej godności,mam nadzieje że moderacja i policja wreszcie sie tym zajmą a nie tym co nie trzeba! Tematy podpisane mną mam skopiowane,oczywiscie te które mi uwłączają ,nie te w których tak jak dziś ktoś robi mi przysługę.Temat nie jest mój ale owszem ,modlę się Nowenną Pompejańską ,sporo już poprzez tą modlitwę wymodliłam.Idę spać,wstaję o 4.00.Dobrej Nocy.

Gość sylwia s
22 minuty temu, Gość Taka jedna baba napisał:

Nie jestes autorka, ale uzytkownicy z forum zakladali tematy kim jestes, bo wypisujesz jakies niestworzone rzeczy. 

Nie mam zamiaru o tym pisać na forum ,dowody przedstawię w sadzie,zbyt długo to trwa i dotyczy sytuacji w realu oraz mojej rodziny.

Gość sylwia s
23 minuty temu, Gość Taka jedna baba napisał:

co jest niestworzone??? dziwne .Wiem co piszę.

3 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Polecam z całego serca, módlcie się. 

Ja dwa razy próbowałam ale nie dałam rady,