Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale Bagno

Dlaczego tu nie ma fajnych dziewczyn, tylko same zołzy i materialistki?

Polecane posty

Gość Ale Bagno

Co uważają się za nie wiadomo kogo.

Gość Xxxxxx

Gdzie ty widzisz materialistki ? Czym niby ten materializm się przejawia? Tym że nie chcą Cię kobiety utrzymywać jak mamusia ? Nie wiem o mercedesa Cię proszę na pierwszej randce ? Kolie z brylantami? 

Gość Xxxxxx

Obawiam się że jeśli postawiles kobiecie kawę na randce to to jeszcze materializm nie jest , bo wątpię żeby jakaś dziewczyna ci powiedziała wprost " albo mnie utrzymujesz albo nie będziemy razem "

Gość Dragoniasty

Tu same opoznione i nieszczesliwe 😋

Gość Goshi
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

bo na kafe w 99% to najgorszy odpad kobiet, czyli takie, które mają mega wymagania a samemu są nikim.. i tutaj swój jad też wylewają 😉

Powiedział magazynier 170 wzrostu który miał romans z zonatymi starymi babami , ty to nawet mordy nie otwieraj 

Gość Dragoniasty

🤣

Gość Ale Bagno

Dobrze wiecie o co mi chodzi. Chodzi mi o wasze zamiłowanie do kupowania. Macie 5 par butów to musicie mieć szóste. W domu jest telewizor to chcecie większy. Dostajecie torebkę to za miesiąc chcecie nową można tak w nieskończoność.

A kawy obcej babie sponsorować nie będę, ale za przyjaciółkę którą znam od dzieciństwa i ona ma męża (to mój kumpel) bym zapłacił. 

Na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć

Gość Xxxxxx
1 minutę temu, Gość Ale Bagno napisał:

Dobrze wiecie o co mi chodzi. Chodzi mi o wasze zamiłowanie do kupowania. Macie 5 par butów to musicie mieć szóste. W domu jest telewizor to chcecie większy. Dostajecie torebkę to za miesiąc chcecie nową można tak w nieskończoność.

A kawy obcej babie sponsorować nie będę, ale za przyjaciółkę którą znam od dzieciństwa i ona ma męża (to mój kumpel) bym zapłacił. 

Na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć

Przyjaciółce byś postawił a własnej dziewczynie nie ? Jesteś frajerem i dobrze że zdechniesz sam , tego ci życzę 

Gość Ale Bagno
10 minut temu, Gość Goshi napisał:

Powiedział magazynier 170 wzrostu który miał romans z zonatymi starymi babami , ty to nawet mordy nie otwieraj 

Co za żałosne zachowanie. Bardzo brzydko tak się śmiać z czyjejś pracy.

Zapomniałem dodać, że jesteście też bezczelne. Gdyby magazynier ocalił cię z pożaru też byś się śmiała z niego?

Zawód nic nie znaczy, najważnoejsze to jakim jest człowiekiem.

Gość Tom

Na szacunek kobiety tez musisz sobie zaslyzyc zachowujac sie jak dzentelmen. 

Gość Xxxxxx

Z resztą nazywanie zapłacenia za kawę sponsorowaniem świadczy o tym że jesteś jakimś mentalnym dziadem , sponsorowac to można komuś wakacje w Tajlandii albo drogie auto a  nie kawę za " pinć złoty " 

Gość 000
8 minut temu, Arystoteles napisał:

a to jak magazynier to gorszy człowiek? a jak kobieta pracuje w magazynie to test jest be czy wtedy juz sie nie liczy?? i co z tego, ze mialem romans z 40 letnia kobieta, była cudowna.. , ale oczywiscie skonczylo sie jak zawsze, ze mnie zostawila po jakims czasie, wiec moge jedynie powiedziec, ze wszystkie kobiety sa takie same finalnie

Milcz zboczencu który lata za starymi zonatymi babami , zdanie takiego karalucha się nie liczy 

Gość Ale Bagno
6 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

Przyjaciółce byś postawił a własnej dziewczynie nie ? Jesteś frajerem i dobrze że zdechniesz sam , tego ci życzę 

Nie jestem sam bo mam przyjaciół. Większość dziewczyn jest niestabilnych i nigdy nie ma pewności czy nie skończy związku nowopoznana. W głębsze relacje warto wejść z kimś kogo zna się od wielu lat najlepiej od dzieciństwa.

Przyjaciółce bym postawił kawę bo jest wspaniałą osobą i mam do niej zaufanie. Nawet moi rodzice ją znają.

A zapomniałem dla tutejszych nie istnieje coś takiego jak przyjaźń...

Gość Xxxxxx
5 minut temu, Gość Ale Bagno napisał:

Co za żałosne zachowanie. Bardzo brzydko tak się śmiać z czyjejś pracy.

Zapomniałem dodać, że jesteście też bezczelne. Gdyby magazynier ocalił cię z pożaru też byś się śmiała z niego?

Zawód nic nie znaczy, najważnoejsze to jakim jest człowiekiem.

Gdyby mnie uratował magazynier to by dostał w mordę że mnie dotyka brudnymi łapami 

Gość Dragoniasty

Kilka moze jest a reszta to sz m a t y niewierne ktore tu gnija xxxx lat 🤮

Gość Xxxxxx
2 minuty temu, Gość Ale Bagno napisał:

Nie jestem sam bo mam przyjaciół. Większość dziewczyn jest niestabilnych i nigdy nie ma pewności czy nie skończy związku nowopoznana. W głębsze relacje warto wejść z kimś kogo zna się od wielu lat najlepiej od dzieciństwa.

Przyjaciółce bym postawił kawę bo jest wspaniałą osobą i mam do niej zaufanie. Nawet moi rodzice ją znają.

A zapomniałem dla tutejszych nie istnieje coś takiego jak przyjaźń...

To się weź za przyjaciółke albo stara znajoma  i zamknij mordę , po co zaczynasz taki temat skoro masz stare koleżanki do wyboru, co za ameba 

Gość Dragoniasty
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

tutejsze kobiety (aczkolwiek ja i tak jestem przekonany, ze wiekszosc tego typu hamskich wiadomosci to trolling jakiś gowniarzy) to w większosci zakłamane, zakompleksione, bazyle.. nie ma co w sumie nawet z nimi w taką hamską polemike wchodzić bo do g0wna się nie przetłumaczy

sam to robiles frajerze 😎 tematy o kupie itd...

Gość haha
Przed chwilą, Gość 000 napisał:

Milcz zboczencu który lata za starymi zonatymi babami , zdanie takiego karalucha się nie liczy 

żonate baby

Gość Ale Bagno
2 minuty temu, Gość Xxxxxx napisał:

Gdyby mnie uratował magazynier to by dostał w mordę że mnie dotyka brudnymi łapami 

Tyle właśnie są warte kobiety takie jak ty. Nawet jak je uratujesz to będą narzekać. Właśnie dlatego jesteś starą panną, której nikt nie chce. Głównie przez taką zniszczoną osobowość i brak pasji w życiu oraz uzależnienie od Internetu.

Gość 000
3 minuty temu, Gość Dragoniasty napisał:

Kilka moze jest a reszta to sz m a t y niewierne ktore tu gnija xxxx lat 🤮

A po co być wiernym jakiemuś de//bil//owi który ci powie że ZASPONSOROWAL Ci kawę, lepiej być samotna szczęśliwa singielka niż chodzić z takim wiochmenem gdzie kolwiek  

Gość 000
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

tutejsze kobiety (aczkolwiek ja i tak jestem przekonany, ze wiekszosc tego typu hamskich wiadomosci to trolling jakiś gowniarzy) to w większosci zakłamane, zakompleksione, bazyle.. nie ma co w sumie nawet z nimi w taką hamską polemike wchodzić bo do g0wna się nie przetłumaczy

Weź już skończ HAMSKI analfabeto po podstawówce 

Gość 000

Tyle właśnie są warte kobiety takie jak ty. Nawet jak je uratujesz to będą narzekać. Właśnie dlatego jesteś starą panną, której nikt nie chce. Głównie przez taką zniszczoną osobowość i brak pasji w życiu oraz uzależnienie od Internetu.

22 lata to nie stara panna , adios ciapo

Gość sperma
22 minuty temu, Gość Goshi napisał:

ALE ON MA SŁUSZNOŚĆ

Gość sperma
2 minuty temu, Gość 000 napisał:

Weź już skończ HAMSKI analfabeto po podstawówce 

ALE ON MA RACJĘ!!!

Gość sperma
16 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

ALE NIE OBRAŻAJ UCZCIWEGO CZŁOWIEKA!!

Gość Ale Bagno
13 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

To się weź za przyjaciółke albo stara znajoma  i zamknij mordę , po co zaczynasz taki temat skoro masz stare koleżanki do wyboru, co za ameba 

Zacząłem ten temat ponieważ chciałem zobaczyć jaka będzie reakcja.

Aktualnie nie jestem związku, ale już tworzę relację z pewną niewiastą i być może się uda wejść w związek lub zorganizować spotkanie (koleżanka koleżanki z pracy,którą często widuje). Na ten moment o moje życie uczuciowe nie musisz się martwić.

Wiesz czym się ona od ciebie różni? Można z nią normalnie porozmawiać i pożartować. Jest też ona osobą skromną i poukładaną oraz ciekawą. Czego nie można powiedzie o tobie droga kafeterianko.

Gość 000

Aktualnie nie jestem związku, ale już tworzę relację z pewną niewiastą i być może się uda wejść w związek lub zorganizować spotkanie (koleżanka koleżanki z pracy,którą często widuje). Na ten moment o moje życie uczuciowe nie musisz się martwić.

Wiesz czym się ona od ciebie różni? Można z nią normalnie porozmawiać i pożartować. Jest też ona osobą skromną i poukładaną oraz ciekawą. Czego nie można powiedzie o tobie droga kafeterianko.

Masz problem bo ja sikam na twoje zdanie z metra, mogę być najgorsza na świecie to dla mnie komplement , dla mnie facet to tylko dawca nasienia bo chce zostać nie zalezna samotna matka , żeby żaden palant nie pierttolil mi za uchem 

Gość 000
3 minuty temu, Gość Ale Bagno napisał:

Masz problem bo ja sikam na twoje zdanie z metra, mogę być najgorsza na świecie to dla mnie komplement 

Gość Ale Bagno
2 minuty temu, Gość 000 napisał:

Masz problem bo ja sikam na twoje zdanie z metra, mogę być najgorsza na świecie to dla mnie komplement 

I właśnie takie osobniki jak ty są dowodem na to, że nie ma tu fajnych dziewczyn.