Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajomy123

Kłopot

Polecane posty

Mam kłopot poznałem pewną dziewczynę, rozmawialiśmy bardzo dużo kontakt był bardzo intensywny, było widać, że jest zaangażowana w tą relacje.

Po paru miesiacach dokładnie 4 przestała sama wysyłać snapy, w sumie moje otwiera po paru godzinach i tyle, zaczęła tylko odpisywać na wiadomości, kiedy ja coś pisałem.

Pytałem się czy wszystko u niej w pożądku, bo ostatnio zachowuje się inaczej niż zwykle.

Odpowiedziała, że tak wszystko dobrze, tylko ostatnio ma dużo rzeczy na głowie i jeżeli poczułem się ignorowany, to przeprasza.

Potem powiedziala, że ma jeden problem ale musi go rozwiązać sama.

Potem chcialem się z nią spotkać i pogadać, ale mówiła że nie ma czasu, że w domu ktoś ciągle i nie ma kasy, żeby wyjść na miasto.

Aktualnie odpisuje, tylko na moje sms. Sama nie zacznie rozmowy, nie zapyta co się dzieje.

Nie wiem, co mam robić.

Ostatnio, do niej napisałem że po maturze idziemy przetestować nowe miejsce z sushi, to napisała bardzo chętnie.

Jak przyszło, co do czego to napisała, że jest ostatnio zmęczona i nie ma ochoty na wyjścia.

Ja już nie wiem co mam robić, zależy mi na niej, ale czasami trakruje mnie okropnie.

Co robić ?

Gość Gość

To znaczy, że delikatnie cię spławia stary. Miałem dokładnie to samo. Widzę że ciągle jest dostępna a pomimo tego jak napiszę do niej to ona, że nie ma czasu i jest bardzo zajęta. Kiedyś napisała mi że idzie do dentysty, więc pomyślałem, że jak będzie siedziała na poczekalni, to z samych nudów do mnie napisze, ale nie, wyświetliło mi się że jest dostępna, ale nie chciała ze mną korespondować.