Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dddrrrrdddw

Sprawa spadkowa

Polecane posty

Gość Dddrrrrdddw

Umarla moja ciotka którą ledwie znałam tak jak całą rodzine mojegi nieżyjącego ojca. Nie xgcr mieć z tymi ludźmi nic wspólnego jednak moja druga ciotka powiedziała mi ze bedzie sprawa spadkowa po tamtej i n8 tez cis się należy, dokumenty złożone zajmuje się tym moja kolejna ciotka a ja nie wiem co robić. Nie chcę jechać na sprawę bo to daleko ok 300 km nie mam na to czasu i ochoty, co mi grozi jeśli się nie zjawię? Jakie sa konsekwencje prawne? Mam dosyc tej rodziny 

Gość Gość

Możesz dać jakiejś ciotce pelnomocnictwo albo poprostu odrzucić spadek. 

Gość Asiaa

Może lepiej najpierw się skonsultować z jakimś radcę prawnym- niech ona powie jakie są opcje. Jeśli jesteś z Warszawy to mogę polecić Pana Karola Wieczorskiego. Zajmuje się takimi sprawami i cieszy się dobrymi opiniami. 

Gość MagdaK

Również jestem zadania, że warto się skonsultować ze specjalistą. A Pan Karol Wieczorski na pewno podpowie co robić dalej. Ma duże doświadczenie i wiedzę i cieszy się skutecznością. 

Gość gość
Dnia 22.01.2020 o 14:16, Gość MagdaK napisał:

Również jestem zadania, że warto się skonsultować ze specjalistą. A Pan Karol Wieczorski na pewno podpowie co robić dalej. Ma duże doświadczenie i wiedzę i cieszy się skutecznością. 

jestem tego samego zdania, on ma bardzo duże doświadczenie i widać, że na bieżąco śledzi wszelkie sprawy i precedensy